Πάτρα: Που θα γίνουν σήμερα δωρεάν rapid test

10.03.2021 / 7:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
patra_rapid_test_plateia_georgiou

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τους δειγματοληπτικούς ελέγχους  τόσο στον γενικό πληθυσμό, όσο και σε ειδικές ομάδες. Στόχος είναι ο περιορισμός της διασποράς της νόσου με την ανίχνευση κυρίως  των μη συμπτωματικών κρουσμάτων. 

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου  κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται σε δύο σημεία του  κέντρου της Πάτρας, στην οδό Γεροκωστοπούλου. Ένα κλιμάκιο θα διενεργεί ελέγχους στο τμήμα του πεζόδρομου μεταξύ της οδού  Κανακάρη και της πλ. Γεωργίου και  ένα δεύτερο κλιμάκιο  μεταξύ της πλ. Γεωργίου και της οδού  Ρ. Φεραίου.

Οι έλεγχοι σε κεντρικά σημεία της πόλης των Πατρών θα αυξηθούν τις επόμενες ημέρες, στην προσπάθεια εντοπισμού περισσότερων κρουσμάτων, ούτως ώστε να υπάρξει  έγκαιρη παρέμβαση.

Επίσης, δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα διενεργηθούν στην Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης « FILOXENIA» , στη Ροδοδάφνη Αιγίου, στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας ΕΚΑΜΕ Αιγίου, στους μαθητές και στο προσωπικό του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ΟΥ Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πατρών.

Παράλληλα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα επισκεφθούν για τον ίδιο λόγο τη Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Αγία Σκέπη», την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ» και το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα