Πάτρα: Πότε βλέπουν οι έμποροι να ανοίγουν – Θέλουν το click in

23.02.2021 / 21:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κα 21

Κάτι παραπάνω από δύσκολο βλέπουν οι έμποροι της Πάτρας το ενδεχόμενο να τους αφήσουν να ανοίξουν τα καταστήματα τους στις αρχές της εβδομάδας, από την 1 Μαρτίου και μετά.

Αυτό, άλλωστε, μαρτυρούν και τα επιδημιολογικά δεδομένα των τελευταίων ημερών και ειδικότερα τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τρίτη για την Αχαϊα. «Είναι δύσκολο να μας αφήσουν να ανοίξουμε από την Δευτέρα 1η Μαρτίου και μετά» τονίζει ο Κώστας Ζαφειρόπουλος.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας αναφέρει. «Η υγειονομική κατάσταση στην Αχαία και ειδικότερα στην Πάτρα είναι επιβαρυμένη και δεν βλέπω ορατό ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μακάρι, αλλά είναι δύσκολο».

Πιο πιθανή ημερομηνία για το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου είναι από τις 15 Μαρτίου  και μετά αφού το lockdown στην Πάτρα, όπως όλα δείχνουν, θα έχει προοπτική τουλάχιστον δύο εβδομάδων ακόμα.

«Όταν ανοίξουμε αυτό που θέλουμε είναι την εφαρμογή του μέτρου του click in. Το click away έχει να μας προσφέρει κάτι και για τα περισσότερα καταστήματα, είναι σαν μην αλλάζει κάτι».

Θετική πάντως είναι η απόφαση να παρθεί παράταση στην περίοδο των εκπτώσεων έως στα τέλη του Μαρτίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα