Πάτρα: Πόσα περιστατικά μέθης είχαμε τη νύχτα της τελετή έναρξης – ΕΚΑΒ και Ερυθρός Σταυρός προετοιμάζονται από τώρα

23.01.2023 / 19:20
1674331359216

Δεν ήταν και λίγοι νεαροί ή και οι νεαρές ακόμα, ανήλικες στην πλειοψηφία τους που εμφανίστηκαν στην πλατεία Γεωργίου για να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού με ένα μπουκάλι μαυροδάφνης στο χέρι και πλαστικά ποτήρια.

Πάντως τα περιστατικά μέθης το βράδυ της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού δεν ήταν και τόσα πολλά, με δεδομένο ότι ακολούθησε ένας χαμός στα μαγαζιά της Πάτρας, παρά τον άστατο καιρό και το γλέντι κράτησε έως το πρωί.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ σημειώθηκαν μόλις τέσσερα περιστατικά μέθης που κατέληξαν στο νοσοκομείο, ενώ οι εκτός αυτών το πιο σοβαρό περιστατικό για τους δικυκλιστές του ΕΚΑΒ ήταν ένα καρδιακό επεισόδιο που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Σε ότι αφορά τα στοιχεία του Ερυθρού Σταυρού, οι «κόκκινος στρατός» χρειάστηκε να επέμβει για έξι περιστατικά μέθης, για ένα τραυματισμό από γυαλί και για μια γυναίκα 45 ετών που μεταφέρθηκε με καρδιολογικό πρόβλημα στο νοσοκομείο.

Πάντως, τόσο το ΕΚΑΒ, όσο και ο Ερυθρός Σταυρός προετοιμάζονται από τώρα για το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, όπου εκεί αναμένεται να έχουν αρκετή δουλειά για να κάνουν, με βάση όλα τα στοιχεία, την διάθεση του κόσμου μετά από τρία χρόνια μέτρων και περιορισμών, αλλά και του μεγάλου όγκου των επισκεπτών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα