Πάτρα: Πως σχετίζεται η δολοφονία Μπερδέση με το “ντου” στα νυχτερινά μαγαζιά-Το “μήνυμα” της Αστυνομίας

05.07.2021 / 8:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
astinomia

Μαυροφορεμένοι ένοπλοι αστυνομικοί κάποιοι εκ των οποίων έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face, εισέβαλαν σε νυχτερινά μαγαζιά στην παραλιακή της Ηρώων Πολυτεχνείου και στα Βραχνέικα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Αναζητούσαν, συγκεκριμένα πρόσωπα και δη Πατρινούς τα ονόματα των οποίων έχουν εμπλακεί και απασχολήσει τις διωκτικές και εισαγγελικές αρχές, προ ετών στην υπόθεση κυκλωμάτων της νύχτας.

Μεταξύ των 17 ατόμων που εντοπίστηκαν και προσήχθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, στην Πάτρα, ήταν 4-5 «γνωστά» ονόματα της νύχτας, σύμφωνα με τη εφημερίδα “Πελοπόννησος”. Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας εξ αυτών στη θέα των οπλισμένων αστυνομικών, επιχείρησε να κρυφθεί στο μαγαζί που βρισκόταν. Και οι 17 χθες το πρωί αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ενώ, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η δολοφονία Μπερδέση και οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των φυσικών και ηθικών αυτουργών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 39χρονου πατρινού πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, προ μηνός στη Βάρη Αττικής, σχετίζονται με την πρωτοφανή επιχείρηση που οργανώθηκε από το Τμήμα Εκβιαστών της Υποδ/νσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Ασφαλείας Αττικής. Επίσης, όπως αναφέρετε: «Η καταγωγή του δολοφονηθέντος Μπερδέση, ενδεχομένως και παλιές ιστορίες και σχέσεις με άτομα στην Πάτρα ελέγχονται και κοντά στην έρευνα για τον εντοπισμό των δολοφόνων, ελέγχεται και η νύχτα της Πάτρας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα