Πάτρα: “Πονοκέφαλος” για την ΕΛ.ΑΣ. οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο – Τι φοβούνται στην Ερμού

12.11.2020 / 20:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gko 4

“Πονοκέφαλο” για την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας αποτελεί η διοργάνωση εκδηλώσεων για την εορτή του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με την στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης το έργο της αστυνομίας είναι ιδιαίτερα επιφορτισμένο τις ημέρες αυτές του lockdown εξαιτίας των συνεχόμενων ελέγχων και των περιπολιών για την τήρηση των μέτρων.

Οι εκδηλώσεις αυτές ενδέχεται να δώσουν “πάτημα” για τις ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου για να προχωρήσουν στη δημιουργία επεισοδίων, εν μέσω της πανδημίας.

Ταυτόχρονα η αστυνομία θα πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή για το θέμα των μαζικών συναθορίσεων και των αποστάσεων στις εκδηλώσεις αυτές, ενώ η οποιαδήποτε παρέμβαση της, μπορεί να ανάψει το φιτίλι, σε μία ατμόσφαιρα που είναι ήδη ηλεκτρισμένη.

Θυμίζουμε ότι τα επεισόδια που έγιναν το περασμένο Σάβββατο, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικοί, επιτέθηκαν σε στέκι αντιεξουσιαστών που συγκέντρωνε τρόφιμα για να τα μοιράσει στις οικογένειες που πλήττονται από την πανδημία.

Όπως και να έχει η πορεία και οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου είναι το μόνο που δεν θα ήθελαν τα στελέχη της ηγεσίας της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. αυτή την περίοδο.

Για αυτό και περιμένουν σχετικές εντολές από του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να έχει δηλώσει ότι όποιο συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο ανοίγει τάφους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα