Παρασκευή, 9.04.2021, 8:58 μμ

Πάτρα: Πολιτιστικός Οργανισμός – Παραγωγή video με στιγμές και δράσεις του Χορευτικού Τμήματος

06.04.2021 / 14:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Ï õðïõñãüò ìåôáöïñþí-õðïäïìþí êáé äéêôýùí ×ñÞóôïò Óðßñôæçò,ìåôáâáßíåé óÞìåñá óôçí èåóóáëïíßêç,ìå ôï íÝï åéäéêü óéäçñïäñïìéêü äñïìïëüãéï ðïõ èá êÜíåé ôçí äéáäñïìÞ ÁèÞíá-Èåóóáëïíßêç óå ôñéóÞìéóé þñåò, ÔåôÜñôç 15 Ìáúïõ 2019 (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Στην παραγωγή ενός video το οποίο περιέχει στιγμές και δράσεις από το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων στη διάρκεια του 2020, προχώρησε η ομάδα αρχειοθέτησης του τμήματος.
Όπως τονίζουν τα μέλη του Χορευτικού, « Κρατώντας όλα τα μέτρα για την ασφάλεια, όπως άλλωστε γίνεται σε κάθε δραστηριότητά μας μέχρι σήμερα, παραμένουμε έτοιμοι και δυνατοί, προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο πολιτιστικό έδαφος, με χορούς και τραγούδια σε κάθε πλατεία, σε κάθε γειτονιά».
«Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους δασκάλους και τα στελέχη του χορευτικού, σε όλα τα μέλη παλιούς και νέους, στα παιδιά των παιδικών και εφηβικών τμημάτων, στους γονείς τους, αλλά και όλους όσους παρακολουθούν και στηρίζουν το Χορευτικό Τμήμα, οπλίζοντάς το με δύναμη και κουράγιο για να συνεχίζει».
Το video έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού (patrasculture.gr), στο κανάλι του youtube στη διεύθυνση

και στην σελίδα του Οργανισμού στο facebook.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα