Πάτρα: Πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος πάνω από το ακάλυπτο τμήμα του Διακονιάρη

22.03.2023 / 11:03
ka 11

Ένας αγωγός ομβρίων υδάτων, και πάνω από αυτόν ένας πεζόδρομος κι ένας ποδηλατόδρομος, θα «σκεπάσουν» το ακάλυπτο τμήμα του ∆ιακονιάρη, μήκους περίπου 600 μέτρων, στη συμβολή της Αγίου Ιωάννη Πράτσικα με την οδό Αράξου, το οποίο σήμερα έχει μετατραπεί σε… χωματερή.

Τη διαβεβαίωση αυτή δίνει μέσω της «Γ» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου – Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων (Η/Μ) και Έργων Υποδομής, αναπληρωτής δημάρχου, Χρήστος Κορδάς, τονίζοντας ότι ήδη ο ∆ήμος βρίσκεται σε συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία για την υλοποίηση του σχετικού έργου.

«Εκεί θα τοποθετηθεί ένας αγωγός ομβρίων υδάτων και πάνω από αυτόν θα κατασκευαστούν ένας πεζόδρομος κι ένας ποδηλατόδρομος», αναφέρει χαρακτηριστικά. Έτσι, θα μπει οριστικά και αμετάκλητα τέλος στο σημερινό χάλι, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο συσσωρεύονται κατά καιρούς σκουπίδια, προκαλώντας τα δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων και των καταστηματαρχών για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την απαράδεκτη αυτή κατάσταση για τη δημόσια Υγεία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα