Πάτρα: Περισσότερα από 900 οχήματα συμμετείχαν στην Καρβαλό – τσαρκα – Χιλιάδες συμμετέχοντες

23.01.2022 / 19:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
272030560_475397687505584_2360611281800794286_n

Περισσότερα από 900 οχήματα και 3.500 καρναβαλιστές συμμετείχαν χθες στην Καρναβαλό -τσαρκα , μια δράση των Πληρωμάτων του Καρναβαλιού η οποία θα αφήσει ιστορία.

Η αυτοκινητοπομπή ήταν τεράστια και μέσω αυτής μετέφεραν το μήνυμα για την Έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού παρότι δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Τελετή.

Η ομάδα “Του χρόνου Μπούλες” αναφέρει:

“Αυτό είμασταν χθες, ένα ποτάμι Καρναβαλικής ελπίδας γεμάτο κέφι, χρώματα και χαρά που σκόρπισε σε όλη τη πόλη το μήνυμα «θέλω τη γιορτή»

Μια Καρναβαλική αυτοκινητοπομπή 8,5 χιλιομέτρων σεβάστηκε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συνεργάστηκε άψογα με τις υποδείξεις της τροχαίας, σεβάστηκε την πόλη και την γιόρτασε όπως της πρέπει!

Η Καρναβαλική ιστορία της Πάτρας θα γράφει για την CARναβαλότσαρκα ότι όταν το πρώτο όχημα ήταν στα τούνελ της μίνι περιμετρικής έβγαινε το τελευταίο από το κολυμβητήριο του ΝΟΠ, συμμετοχή ίσως και πάνω από 900 αυτοκίνητα, ίσως και σχεδόν 3.500 επιβάτες ….

Ο Καρναβαλικός κόσμος της πόλης συναντήθηκε και πάλι, μετά από σχεδόν δυο χρόνια και υποδειγματικά γιόρτασε την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού του 2022.Όλοι μαζί αποδείξαμε ότι όταν θέλουμε μπορούμε, υπάρχουν τρόποι! Η μίζα του Πατρινού Καρναβαλιού γύρισε, η μηχανή πήρε μπρος, έστω και στο ρελαντί… καλή πορεία με την ευχή ποτέ ξανά έτσι…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ίσως είναι λίγο στην τροχαία Πατρών για την άψογη συνεργασία και την αρωγή της, αλλά και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχατε για τη άψογη συμπεριφορά σας, ήσασταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα