Πάτρα: Πάρκο, Πλαζ και Χριστουγεννιάτικο χωριό αποκτούν φύλακες

21.10.2021 / 21:28
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ma 20

Νέος διαγωνισμός  για ένα έργο που αφορά την φύλαξη των χώρων αναμένεται να βγει μέσα στο Νοέμβριο από τον δήμο της Πάτρας, ύστερα από μελέτη που πλέον βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Η μελέτη αυτή θα έχει να κάνει με τη φύλαξη των εγκαταστάσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, του Λαδόπουλου, σε δυο μέρη που ήδη υπήρχε από την προηγούμενη σύμβαση που λήγει, όμως η διαφορά θα έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα προστεθούν και τρία επιπλέον σημεία.

Τα τρία νέα μέρη που θα φυλάσσονται θα είναι αυτά του Νότιου Πάρκου, του Πάρκου των Εκπαιδευτικών Δράσεων στην Πλαζ και του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Γεωργίου.

Στόχος του έργου αυτού που θα ανατεθεί στην ανάδοχο εταιρεία φύλαξης που θα κερδίσει τον διαγωνισμό, είναι η μείωση του φαινομένου των κλοπών, των βανδαλισμών και των φθορών που έχουν κατά καιρούς παρατηρηθεί και στα τρία αυτά μέρη της Πάτρας.

Η νέα μελέτη προβλέπει πως θα φυλάσσονται οι χώροι για δύο χρόνια, η διαγωνιστική διαδικασία που θα προκηρυχθεί θα είναι προϋπολογισμού 880.000 ευρώ περίπου, συν περίπου 20.000 ευρώ για τα τρία προαναφερθέντα σημεία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα