Πάτρα: Παράταση της λειτουργίας του Υπνωτηρίου για την φιλοξενία αστέγων

16.02.2021 / 11:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ipnotirio_patra

Από τον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνεται η παράταση της λειτουργίας   του Υπνωτηρίου για την φιλοξενία Αστέγων έως και την Παρασκευή 19/2/2021, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για επικράτηση ψύχους και  έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διανυκτερεύσουν σε χώρο του κτιρίου επί  της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη. Η υποδοχή θα γίνεται κυρίως κατά τις ώρες 7μμ – 9μμ.

Για την ενημέρωση του πληθυσμού των αστέγων της πόλης μας η Ομάδα Δρόμου του ΚΟΔΗΠ περιηγήθηκε την Δευτέρα 15/2/21, από 17:00-19:00, στην πόλη προκειμένου να εντοπίσει πιθανά σημεία που διαμένουν άστεγοι συμπολίτες μας και να τους ενημερώσει εκ νέου για την δυνατότητα διαμονής τους στο Υπνωτήριο. Επιπλέον περιηγήθηκε για τον ίδιο λόγο, στους δύο καταυλισμούς Ρομά, στο Ρηγανόκαμπο και στα Μποζαΐτικα.

Τις ημέρες αυτές εξυπηρετούνται  στο το υπνωτήριο-ξενώνα αστέγων 25 άτομα. Τα 8 εξ αυτών  φιλοξενούνται εκτάκτως λόγω του ψύχους και τα υπόλοιπα έχουν ενταχθεί με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, υγειονομικές εξετάσεις, προ των ημερών του ψύχους. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προηγούμενου έτους φιλοξενήθηκαν στον ξενώνα αστέγων περισσότεροι από 100  συνάνθρωποί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο παρακάτω τηλέφωνο κατά τις ώρες  8:00 – 21:00: 2610342995

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα