Πάτρα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 2023 

12.09.2023 / 13:58
triantafyllou-768x461

Τα τραγικά γεγονότα στη Θεσσαλία μας έχουν συγκλονίσει όλους. Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου είναι αυτονόητο ότι εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχασαν τα προσφιλή τους πρόσωπα σ΄αυτή τη θεομηνία. Παράλληλα θεώρησε υποχρέωσή της να ανταποκριθεί στην πρόταση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. να διοργανώσει αυτή στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 (Εφήβων – Νεανίδων) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16 & 17 Σεπτεμβρίου, το οποίο είχε προγραμματισθεί να γίνει στην Λάρισα τις ίδιες ημερομηνίες και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να γίνει τώρα εκεί. Πιθανή νέα αναβολή του Πρωταθλήματος (μετά την αρχική αναβολή του τον Ιούλιο λόγω καύσωνα τότε στη Λάρισα) ή και ακύρωσή του θα είχε σοβαρές επιπτώσεις στους αθλητές και αθλήτριες αυτής της κατηγορίας Πανελλαδικά αλλά και στα Σωματεία τους.

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου πάντοτε έτοιμη, βασιζόμενη στην εμπειρία της, στο στελεχιακό της δυναμικό και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης και έχοντας βασιζόμενη στα παραπάνω διοργανώσει την τελευταία εικοσαετία πληθώρα Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, θα προσπαθήσει έστω και με προετοιμασία λίγων ημερών και είναι βέβαιη ότι θα επιτύχει, να διοργανωθεί ένα άψογο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοι της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής πρέπει να έρθουν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16 & 17 Σεπτεμβρίου για να ενισχύσουν τις προσπάθειες του νέου αίματος του Ελληνικού Στίβου και παρακαλούνται ερχόμενοι στους Αγώνες ,εάν το επιθυμούν , να έχουν μαζί τους και να παραδώσουν στην είσοδο του Σταδίου τρόφιμα, εμφιαλωμένα νερά και ότι άλλο υλικό βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας θεωρούν χρήσιμο το οποίο και με ευθύνη της διοργάνωσης θα προωθηθεί κατάλληλα.

Η Πάτρα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί θετικά στη σημερινή συγκυρία.

Η είσοδος στους Αγώνες είναι ελεύθερη για τους θεατές.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα