Πάτρα: Ούτε κεράκι φέτος στον Άγιο Ανδρέα – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για να μην πλησιάζουν οι πιστοί τον ναό

29.11.2020 / 10:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

«Αστακό» θυμίζει από το μεσημέρι του Σαββάτου η περιοχή του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέα, με την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων είναι έντονη, με το σκηνικό αυτό να συνεχίζεται και την Κυριακή.  

Σύμφωνα με Πατρινούς που έχουν πάει από εκεί το προαύλιο του ναού είναι γεμάτο από αστυνομικούς που απομακρύνουν όποιον πλησιάσει έστω και σε απόσταση τον ναό.

Ταυτόχρονα οι γύρω δρόμο που οδηγούν στον Πολιούχο είναι αποκλεισμένοι από αστυνομικούς με μοτοσκλέτες και περιπολικά.

Οι εντολές που έχει πάρει η αστυνομία είναι να μην αφήσουν ούτε έναν πιστό να πλησιάσει για να ανάψει κερί, ενώ οι ναοί έχουν κλειστές τις πόρτες τους και η λειτουργία γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Το ειδικό σχέδιο που έχει οργανώσει η ΕΛ.ΑΣ.  γύρω από την περιοχή του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέα, για να μην προσεγγίζουν πιστοί και να μην δημιουργηθεί συνωστισμός, είναι σε εφαρμογή.

Οι ίδιες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ανήμερα του Αγίου Ανδρέα αναμένονται και στο κέντρο περιπολίες και στο κέντρο προκειμένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις από σπίτια σε σπίτια.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας ενημερώνει τους πολίτες ότι, από σήμερα (29-11-2020) το απόγευμα μέχρι και την Τρίτη (01-12-2020) το πρωί, κατά

τις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Πολιούχου Πατρών Αγίου Ανδρέα, θα ληφθούν αυξημένα αστυνομικά μέτρα και θα πραγματοποιούνται συνεχείς

έλεγχοι για την εφαρμογή των αποφάσεων για τον περιορισμό της διασποράς του Κορωνοϊού.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι θρησκευτικές τελετές και εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία πιστών και κεκλεισμένων των θυρών.

Παρακαλούμε τους πολίτες να σεβαστούν τα υγειονομικά μέτρα, να τιμήσουν και να εορτάσουν τον Άγιο Ανδρέα με υπευθυνότητα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα