Πάτρα: Όταν η… παράνοια του κυκλοφοριακού πάει για μπάνιο! – Υποφέρουν οι “ντόπιοι”

14.07.2023 / 20:29
ka 48

Ποιος είπε το κυκλοφοριακό, η παράνομη στάθμευση, τα διπλοπαρκαρισμένα και όλο αυτό που χαρακτηρίζει το κέντρο της Πάτρας, δεν έχει την δική του αποτύπωση τους καλοκαιρινούς μήνες στην παράκτια ζώνη της πόλης και ειδικότερα στις περιοχές όπου ο κόσμος πηγαίνει για μπάνιο;

Ρωτήστε τους κατοίκους του Καστελόκαμπου, του Ρίου, του Ακταίου, του Αγίου Βασιλείου ή των Αραχωβιτίκων ακόμα, αλλά και στην άλλη πλευρά της Πάτρας, αυτή των Βραχνείκων.

Ο κόσμος που κατεβαίνει στις παραλίες με το αυτοκίνητο του για να πάει για μπάνιο είναι αρκετός, ο καθένας παρκάρει όπου τον βολεύει και οι κάτοικοι των περιοχών αυτών δεν μπορούν να βγούνε και να μπούνε στα σπίτια τους.

Όπως τονίζουν στο dete.gr τροχαία δεν υπάρχει πουθενά, η αστυνομία φτάνει μόνο μετά από καταγγελία και τους τρεις μήνες του καλοκαιριού υποφέρουν από αυτή την κατάσταση που δημιουργείται.

Ειδικότερα οι παραλιακοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι από τα παρκαρισμένα και τα διπλοπαρκαρισμένα, ενώ πολλές φορές η στάθμευση γίνεται έξω από τα πορτόνια των κατοίκων με αποτέλεσμα πολλές φορές τα νεύρα να είναι στη… τσίτα.

Η φωτογραφία που έχει ανέβει στα social media είναι από την περιοχή των Βραχνείκων και είναι χαρακτηριστική.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα