Πάτρα: Οριακή η κατάσταση στο λιανεμπόριο – Ζητούν τηλεδιάσκεψη με φορείς – Δεν αποκλείονται οι κινητοποιήσεις

12.01.2021 / 8:21
giorgos_vagenas

Η κατάσταση στον κόσμο του λιανεμπορίου είναι πλέον οριακή. Από χθες η κυβέρνηση δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από εμπορικά σωματεία και ενώσεις, προκειμένου να επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων έστω και με αυστηρά μέτρα, αλλά το τοπίο είναι ακόμα θολό, τόνισε ο Γιώργος Βαγενάς και αν επιτραπεί το άνοιγμα καταστημάτων με click away, θα αφορά μόνο την ένδυση, υπόδηση και το κόσμημα.

Στην Πάτρα, η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (ΟΕΕΣΠ) καλεί τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς καθώς και τους βουλευτές του Νομού Αχαΐας σε ευρεία σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης αύριο στις 6 το απόγευμα με θέμα «Κλειστά καταστήματα, κλειστές επιχειρήσεις¼ έως πότε; Σχεδιασμός επόμενων κινήσεων».

«Οι έμποροι ζητούν άμεσα δραστικές λύσεις. Δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, αλλά θα δούμε πώς θα αντιδράσουμε σε περίπτωση που συνεχι στεί το lockdown», τόνισε ο Γιώργος Βαγενάς, που δεν απέκλεισε ακόμα και το ενδεχόμενο κινητο ποιήσεων.

Εφ. Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα