Πάτρα: Όλο και περισσότεροι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή κάνουν το εμβόλιο – Ραγδαία μείωση του αριθμού των ανεμβολίαστων μέσα σε 16 μέρες

16.09.2021 / 16:19
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
a-834-1

Συνεχώς μειώνεται ο αριθμός των ανεμβολίαστων στα νοσοκομεία της περιοχής μας. Δεκαπέντε ημέρες μετά την επιβολή της υποχρεωτικότητας και της αναστολής εργασίας, εκατοντάδες μέλη του υγειονομικού προσωπικού προχώρησαν στον εμβολιασμό τους.

ΣΤΟ ΠΓΝΠ
Συγκεκριμένα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ο αρχικός αριθμός των ανεμβολίαστων ανέρχονταν σε 400.
Το νούμερο αυτό, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Μπάκος, μειώθηκε στους 134. «Σχεδόν καθημερινά, μέλη του προσωπικού μας προχωρούν στον εμβολιασμό τους. Αυτό σημαίνει ότι αμέσως με την 1η δόση που κάνουν μπορούν να επιστρέψουν στα εργασιακά τους καθήκοντα. Ωστόσο, όπως προβλέπει η σχετική διάταξη, ελέγχονται μέχρι να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους».

ΣΤΟΝ «ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ»
Εμβολιαστική προσέλευση καταγράφηκε και στο προσωπικό του «Αγίου Ανδρέα». Από τα 350 άτομα που είχαν καταγραφεί στις αρχές του μήνα, σήμερα έχουν μειωθεί στους 134. Αριθμός ίδιος με αυτόν του ΠΓΝΠ.
«Υπάρχει βελτίωση της εικόνας στο προσωπικό μας και ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να φτάσουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Άλλωστε ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος και αυτό φαίνεται ότι το κατανοούν οι πάντες» μας είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα