Πάτρα: Οι οδηγοί ταξί ευχαριστούν την 6η ΥΠΕ και τον Γιάννη Καρβέλη

27.04.2021 / 19:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 3

Σε ανακοίνωσή του το σωματείο ταξί της Πάτρας αναφέρει τα εξής: «Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη μέρα εξέτασης με covid test των μελών του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Πατρών και Περιχώρων δεδομένου ότι όλοι οι συνάδελφοι μηδενός εξαιρουμένου βρέθηκαν αρνητικοί, πράγμα πού αποδεικνύει τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα πού ασκούμε το λειτούργημα μας δηλαδή την μεταφορά προσώπων καί ιδιαίτερα τών ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διοικητή τής Έκτης Υγειονομικής Περιφέρειας κύριο Καρβέλη Ιωάννη για την ουσιαστική βοήθεια του σέ ότι αφορά την διεξαγωγή αλλά καί την προσωπική επίβλεψη τού εγχειρήματος καθώς καί για την ενίσχυση με υγειονομικό υλικό που διανεμηθει κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Η προσπάθεια θα επαναληφθεί πολύ σύντομα (εντός δέκα ημερών) ημερομηνία πού θά ανακοινωθεί εγκαίρως ούτως ώστε νά εξετασθούν όλοι οι επαγγελματίες Μεταφορείς προσώπων με στόχο την ασφάλεια των ίδιων αλλά καί τού επιβατικού κοινού που είναι το ζητούμενο.

Εν όψει της επανεκκίνησης τής οικονομίας καί του ανοίγματος της αγοράς η πολιτεία αλλά και οι πολίτες πρέπει να ενεργούμε υπεύθυνα για να βγούμε νικητές καί νά κερδίσουμε πάλι την ζωή μας.

Σημείωση: Την πρώτη ευθύνη έχουν βέβαια οι εκπρόσωποι της πολιτείας πού πρέπει να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις και να εμπνέουν τους πολίτες».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα