Πάτρα: Οι κομμωτές χαρίζουν δύναμη και ελπίδα – Μια ξεχωριστή εκδήλωση

02.09.2023 / 10:51
ka 111

Εκδήλωση με θέμα «Χαρίζουμε Δύναμη κι Ελπίδα» διοργανώνει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στις 19.00 στο ξενοδοχείο «Μy Way Hotel» ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Μανικιούρ- Πεντικιούρ Ν. Αχαΐας «Η Αγία Τριας» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και τη συμμετοχή του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας και της «Φλόγας».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Συνδέσμου Κομμωτών με σκοπό την ανάδειξη του έργου και της προσφοράς συλλόγων που στηρίζουν οικογένειες παιδιών με νεοπλασίες, αλλά και ογκολογικούς ασθενείς.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Κομμωτών, Κωνσταντίνο Τσακριλή και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, παρουσίαση της δράσης του «Άλματος Ζωής» και της «Φλόγας» από εκπροσώπους των συλλόγων και ομιλίες από τον Γενικό Οικογενειακό Ιατρό, Διευθυντή του Κ.Υ. Νοτίου Τομέα Πατρών, Γιώργο Μαντζουράνη και την Ψυχολόγο- Ψυχοθεραπεύτρια, Msc, Υπεύθυνη Ψυχολόγο της Μονάδας Χημειοθεραπείας του ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας», Κατερίνα Κουτρούκη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα της επί τόπου δωρεάς μαλλιών, αλλά και της έμπρακτης ενίσχυσης των δύο Συλλόγων.

Πάτρα: Οι κομμωτές χαρίζουν δύναμη και ελπίδα - Μια ξεχωριστή εκδήλωση 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα