Πάτρα: Οι ευχαριστίες του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στον Μητροπολίτη Χρυσόστομο

28.11.2020 / 16:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
xrysoxoidis_patra1

Με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο συναντήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Ο κ. Χρυσχοϊδης συζήτησε  με τον Σεβασμιότατο το θέμα της εφαρμογής των μέτρων ενόψει του εορτασμού του Πολιούχου της Πάτρας, που έχει προβληματίσει τους επιστήμονες, δεδομένης και της επιδημιολογικής επιβάρυνσης στην Αχαΐα, που βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Χρυσοχοϊδης ευχαρίστησε εκ μέρους της κυβέρνησης τον κ.κ Χρυσόστομο για τη στάση του, καθώς, όπως είπε, «συμβάλλατε κι εσείς σημαντικά στο να περιορίσουμε τον κορωνοϊό. Οι τελευταίες σας δηλώσεις με αφορμή την εορτή του Αγίου Ανδρέα είναι πολύ σημαντικές. Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς γιατί η συμβολή σας είναι τόσο καθοριστική».
Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε:
«Συναντήθηκα με τον Σεβασμιότατο για να του ζητήσω να δώσει ο ίδιος και οι κληρικοί το παράδειγμα στη μάχη κατά του ιού. Ανταποκρίθηκε άπλετα!!!!
Βγαίνω από τη συνάντηση, συγκινημένος και αισιόδοξος. Συγκινημένος από την προσωπικότητα, την κατανόηση και την βαθιά ψυχική δύναμη του Δεσπότη, αισιόδοξος πως όλα μπορούν να πάνε καλύτερα όταν η Πάτρα έχει ένα τέτοιο πνευματικό ηγέτη.
Είναι σημαντική η στήριξη της Εκκλησίας. Η συμμετοχή της στην πανστρατιά κατά της πανδημίας δίνει δύναμη και κουράγιο στους πιστούς.
Χρόνια πολλά για τη Δευτέρα σε όσες και όσους γιορτάζουν, υγεία, δύναμη και υπομονή σε όλους. Στο τέλος εμείς θα νικήσουμε, εμείς θα γιορτάσουμε πάλι».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα