Πάτρα: Οι Άη Βασίληδες δίνουν ραντεβού με το ποδήλατό τους στα Ψηλαλώνια

16.12.2022 / 16:15
santa bike 2022 afiseta

Η Πάτρα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα «πλημμυρίσει» από εποχούμενους Αη-Βασίληδες και κόκκινα σκουφάκια που θα κάνουν ορθοπεταλιές…

Δεκάδες ποδηλάτες ντυμένοι Αη-Βασίληδες στις 12.00 το μεσημέρι με αφετηρία την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων θα «παρελάσουν» στους κεντρικούς δρόμους της πόλης δίνοντας ένα ξεχωριστό εορταστικό τόνο.

Οι ποδηλάτες στη συνέχεια θα καταλήξουν στην πλατεία Γεωργίου. Η εκδήλωση με τίτλο «Patras Santa Bike 2022» πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενότητας «Χριστούγεννα είναι…» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και γίνεται σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας».

Στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στο χώρο της αφετηρίας θα βρίσκεται και η Δημοτική Μουσική η οποία θα παιανίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της ενότητας «Χριστούγεννα είναι…» για τις επόμενες ημέρες διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12,

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΑΡΑΜΠΟΥΡΑ, ώρα 19.00 Χριστουγεννιάτικες γιορτές Ταραμπούρα 2022, από το Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ (), ώρα 19.30

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από την τάξη βιολιού

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12 – ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ (Γούναρη 34), ώρα 20.00

Συναυλία με τον Τάσο Πάππα και την Ορχήστρα Δωματίου από το Δημοτικό Ωδείο Πάτρας «Christmas surprise…»

ΤΡΙΤΗ 27/12 – ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ (Γούναρη 34), ώρα 20.00

Συναυλία – Αφιέρωμα «τρία χρόνια χωρίς τον Θάνο…» με τους Ρίτα Αντωνοπούλου, Θύμιο Παπαδόπουλο, Μανόλη Ανδρουλιδάκη, Μίμη Ντούτσουλη, Γιώργο Κατσίκα και Γιώργο Τσατσούλη.

ΠΕΜΠΤΗ 29/12 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/12, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (Μαιζώνος 110), ώρα 10.30 – 12.00

«Πρωτοχρονιάτικες ιστορίες» αφήγηση παραμυθιών και δημιουργίες παιδιών

Από την Τετάρτη 14/12 η Δημοτική Μουσική θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικες παρελάσεις σε πρώην καλλικρατικούς Δήμους, γειτονιές της πόλης και στο κέντρο.

Την παραμονή των Χριστουγέννων Σάββατο 24/12 και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Σάββατο 31/12 θα ακουστούν κάλαντα από τους Συλλόγους την πόλης μας στην Πλατεία Γεωργίου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα