Πάτρα: Ο Κώστας Πετρόπουλος απαντά στη διοίκηση του “Αγ. Ανδρέα” για την Νεφρολογική

13.04.2021 / 9:07
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kostas_petropoulos

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας”, Κώστας Πετρόπουλος, απαντά στην διοίκηση για τα κρούσματα στην Νεφρολογική Κλινική:

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Διοίκηση του Νοσοκομείου, στην προσπάθειά της να ωραιοποιήσει τα πράγματα, αποδέχεται το υπαρκτό πρόβλημα της Νεφρολογικής, το πρόβλημα που μέχρι τώρα κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό.

         Λυπούμαστε όμως πολύ, που συμβαίνουν όλα αυτά τα προβλήματα, προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο και μεγάλο προβληματισμό τους Συναδέλφους μας, για την προστασία των οποίων κάνουμε αυτές τις παρεμβάσεις, γιατί δεν έχουμε άλλο τρόπο, την στιγμή που επί της ουσίας δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής και συνεννόησης με την Διοίκηση.

        Νοιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση που μετά απ΄ αυτήν την ανάρτησή μας, ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΟΙ το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ τους, με την απολύμανση της κλινικής, την απομάκρυνση του κρούσματος από το χώρο όπου παρέμενε από την Παρασκευή και βεβαίως τα κροκοδείλια δάκρυα του Διοικητή για τους Εργαζόμενους και όχι μόνον, την στιγμή που είναι νωπή η μνήμη μας για την στάση του απέναντι στον Καρβελά και όχι μόνον.

        Δοθείσης όμως της ευκαιρίας θα συνιστούσαμε στον Διοικητή, που δεν μπορεί να κρύψει την εμπάθειά του σε όσους δεν συμφωνούν μαζί του, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις ανακοινώσεις τους γιατί τα λεγόμενα μας είναι τεκμηριωμένα και τον διαψεύδουν, αλλά και στα διαμορφωμένα από τρίτους αισθήματά του προς εμάς γιατί είναι Διοικητής για όλους τους Εργαζόμενους και όχι για τους ελάχιστους αυλικούς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα