Πάτρα: Ο Γιώργος Μαγιάκης στην πίτα των Οδηγών και των Προσκόπων

30.01.2023 / 12:59
IMG-b81c494

Ο δημοτικός σύμβουλος και Βοηθός Δημάρχου, Γιώργος Μαγιάκης, παραβρέθηκε το Σάββατο στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην Αγορά Αργύρη και την Κυριακή, στην σχετική εκδήλωση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στην Achaia Κλάους.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, μετέφερε αρχικά τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη για καλή χρονιά με υγεία και δύναμη και ευχήθηκε και ο ίδιος, καλή χρονιά και καλή συνέχεια στο έργο τους!

Ο κ. Μαγιάκης, ενημερώθηκε για την πορεία των δύο οργανώσεων, συνομίλησε με τα μέλη τους και αντάλλαξε προβληματισμούς και ιδέες.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στην τελετή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ανέφερε: «Κλείνετε φέτος τα 90 σας χρόνια και δεν σας φαίνεται καθόλου. Παραμένετε νέοι και φρέσκοι, γιατί είστε ενεργό κομμάτι της κοινωνίας.

Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή, έχει διαμορφώσει πρωτοφανείς υπηρεσίες για τα παιδιά, όπως το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων με εκπαιδευτικά προγράμματα ευαισθητοποίησης, το θεσμό των «Αρμάδων» και άλλα καρναβαλικά εκπαιδευτικά προγράμματα στα Παλαιά Σφαγεία, με πιο σημαντικά τις Ημερήσιες Παιδικές Κατασκηνώσεις με ένα αξιόλογο εκπαιδευτικό πρόγραμμα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα