Πάτρα:  Ο Δήμος ….καθάρισε το κέντρο της πόλης (φωτό), το μήνυμα για το καρναβάλι του 2023  

07.03.2022 / 12:34
plateia_georgioy_kathari

Τι και αν έχουν περάσει μόνο λίγες από το τέλος  του Πατρινού καρναβαλιού για το 2022 και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Καθαρά Δευτέρα, νεαροί διασκέδασαν στο κέντρο της πόλης,   εδώ και λίγα λεπτά η πλατεία Γεωργίου είναι πραγματικά πεντακάθαρη.

Τα συνεργεία της δημοτικής αρχής έπιασαν δουλειά από νωρίς και με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να κάνει όλο το κέντρο της πόλης να λάμπει και να μην θυμίζει σε τίποτα το τι έγινε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα του Σαββατοκύριακου.

Για την καθαριότητα της πόλης εξέδωσε ανακοίνωση και η δημοτική αρχή η οποία αναφέρει  «Το Πατρινό Καρναβάλι του 2022, πέρασε στην ιστορία και στάθηκε όρθιο, μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους αναρίθμητους φανατικούς φίλους του για του χρόνου.

Οι Πατρινοί και οι πολυάριθμοι επισκέπτες της πόλης μας, διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Καθαρά Δευτέρα.

Παράλληλα, χθες νωρίς το πρωί και σήμερα από τα ξημερώματα, οι εργαζόμενοι του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, με οργάνωση, επιμέλεια και μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωσαν τόνους απορριμμάτων από τους δρόμους και τις πλατείες, ενώ σήμερα απομάκρυναν και τα άρματα από το κέντρο της πόλης.

Την προσπάθειά τους ενίσχυσε ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος.

Μέσα σε πολύ λίγες ώρες παρέδωσαν την πόλη και πάλι καθαρή στους δημότες και τους επισκέπτες.

Η Δημοτική Αρχή, για μια ακόμα φορά ευχαριστεί τους εργαζόμενους, όλων των Διευθύνσεων και των Οργανισμών του Δήμου, γιατί απέδειξαν και πάλι ότι παράγουν έργο και διατηρούν την πόλη μας καθαρή σε οποιεσδήποτε συνθήκες.  

Είμαστε αισιόδοξοι ότι του χρόνου θα γίνει το Πατρινό καρναβάλι  με όλες τις εκδηλώσεις και παρελάσεις ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς”. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα