Παρασκευή, 19.08.2022, 7:50 πμ

Πάτρα: Ο χώρος της πρώην ΑΒΕΞ στην Ακτή Δυμαίων γίνεται εμπορικό πάρκο

25.11.2020 / 21:57
γκο 1

Σε πρότυπο πάρκο εμπορικής χρήσης θα μετατραπεί ο χώρος της πρώην ΑΒΕΞ στην Πάτρα από τον όμιλο της Ten Brinke που ως γνωστόν προχώρησε στην αγορά του ακινήτου από το περασμένο καλοκαίρι.

Το πάρκο εμπορικής χρήσης θα έχει σαν στόχο του να στεγάσει σημαντικά ονόματα και μεγάλες αλυσίδες του λιανικού εμπορίου, ενώ ήδη τα στελέχη του ομίλου έχουν ξεκινήσει επαφές για τον σκοπό αυτού.

Μάλιστα, από τις επαφές αυτές φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και ορισμένες συζητήσεις είναι κοντά στο deal. Ο όμιλος θα επενδύσει ένα σημαντικά μεγάλο ποσό που φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ για τον εμπορικό πάρκο, ενώ οι μελέτες του έργου θα είναι σε φάση ωρίμανσης μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο επικεφαλής του ομίλου στην Ελλάδα, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησο», το σχέδιο του ομίλου για την δημιουργία εμπορικού πάρκου εγκαταλείφτηκε αφού ο χώρος της πρώην ΑΒΕΞ είναι μικρότερος από 25.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ το εμπορικό πάρκο είναι μια πιο ευέλικτη δομή, ανοικτή που εξασφαλίζει  μία μεγαλύτερη ανεξαρτησία στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα