Πάτρα: Ο 5χρονος που θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο του και θα γίνει καπετάνιος σε αλιευτικό

24.07.2021 / 8:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 1

Είναι  μόλις 5 ετών και δίνει τη δική του μάχη. Είναι ο μικρός Κωνσταντίνος, που πολεμά με τα δυνατά του όπλα. Στη μάχη που δίνει, δεν εγκαταλείπει και την προσπάθειά του να κάνει πράξη το όνειρό του:

Να γίνει καπετάνιος σε αλιευτικό σκάφος.

Αυτό το όνειρό του θα κάνουν πράξη οι αλιείς της Πάτρας. Η ιστορία του μικρού Κωνσταντίνου δεν μπορούσε να μην τους αγγίξει.

Είναι αυτοί που κινητοποιήθηκαν άμεσα, μόλις τους ενημέρωσε για την περίπτωση του μικρού αγοριού η οργάνωση “Make a wish”.

Δίχως δεύτερη σκέψη, σήκωσαν μανίκια για να υλοποιήσουν αυτό που ονειρεύεται ο Κωνσταντίνος:

Να κρατήσει το τιμόνι του σκάφους και να βγει στον Πατραϊκό για μια καλή ψαριά.

Οι άνθρωποι του οργανισμού επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Αλιευτικού Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας και αλιεργατών Πατρών και περιχώρων κ. Δημήτρη Βεσκούκη. Χωρίς να χάσουν λεπτό, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του σήκωσαν τα μανίκια.

Την Κυριακή 1η Αυγούστου, ο 5χρονος καπετάνιος θα βάλει τη στολή του, θα επιβιβαστεί στο σκάφος του και θα βγει στα νερά του Πατραϊκού να ψαρέψει. Ναυαγοσώστες και δύτες του Ερυθρού Σταυρού, η Λιμενική Αρχή με το σκάφος του σώματος, εθελοντές πυροσβέστες θα είναι στην ιχθυόσκαλα για να συνοδεύσουν τον Κωνσταντίνο.

Εκεί θα είναι και όλοι οι αλιείς της Πάτρας. Πάνω στις τράτες τους, να βγουν στα ανοιχτά παρέα με τον 5χρονο “συνάδελφό” τους. Παρέα με τις ευχές όλων, ο Κωνσταντίνος να ατενίζει τη ζωή, όπως θα ατενίσει το γαλάζιο της θάλασσας από την καμπίνα του σκάφους του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα