Πάτρα: “Νοικοκυρές” πάνε σε γραφεία και δίνουν το κορμί τους για λίγα ευρώ

13.06.2024 / 10:19
ka 47

Οδός Κανάρη, Πάτρα. 40χρονη γυναίκα… με λίγα κιλά παραπάνω ανεβαίνει σε γκαρσονιέρα – γραφείο,  στην οποία ζει Πατρινός γύρω στα 65. Του χτυπά την πόρτα, εκείνος ανοίγει και της λέει… δεν έχω όρεξη σήμερα. Αυτή επιμένει. Του λέει έλα… να με…@@@ και τον ρωτά αν έχει προφυλακτικό.

 Στην πολυκατοικία γίνεται φασαρία από τις φωνές. Ακριβώς κάτω σε ένα καφέ… την περίμενε ένας νεαρός – προφανώς ο προστάτης της, δεν αποκλείεται και… συγγενής της. Εφυγαν μαζί μετά την άρνηση του «πελάτη». Εδώ και μερικά χρόνια πολλά από τα ροζ στέκια που κάποτε ανήκαν σε επαγγελματίες πόρνες έχουν περάσει στα χέρια «νοικοκυρών» που με το πρώτο φως του ήλιου και προκειμένου να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, αυτό της ιερόδουλης.

Χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα από τον νόμο έγγραφα… αρκετές κυρίες υπεράνω υποψίας πουλάνε το κορμί τους έναντι λίγων μόνο ευρώ και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας! Η πανδημία βοήθησε σε αυτό καθώς οίκοι ανοχής εκείνη την εποχή, δεν λειτουργούσαν. 

Οι σύγχρονες ιερόδουλες και στην Πάτρα, φαίνεται πως είναι νοικοκυρές, οι οποίες για μερικά χρήματα «πουλάνε» το κορμί τους. Μέχρι και στην Πλατεία Όλγας υπάρχει γυναίκα που κάνει πιάτσα, ενώ «οργιάζουν» μερικά σπίτια στα Ζαρουχλέϊκα και την Ταραμπούρα.  Με είκοσι ευρώ βρίσκεις εύκολα γυναίκα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις (μετά από παζάρι και λόγω της ακρίβειας και της κρίσης ακόμη και με δέκα ευρώ… κάνεις την δουλειά σου.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο οι σύζυγοί τους γνωρίζουν τις «κρυφές» δραστηριότητες των γυναικών τους (αρκετές είναι παντρεμένες), δεν αποκλείεται όμως σε κάποια περίπτωση να είναι και ο σύζυγος στο «κόλπο» διαπιστώνοντας ότι έτσι «γεμίζει ο κουμπαράς του σπιτιού»! Όσο για την Αστυνομία; Γνωρίζει καλά τι συμβαίνει αλλά πολύ δύσκολα μπορεί να «δράσει».

Γνώμη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα