Πάτρα: Νέα πορεία φοιτητικών συλλόγων σήμερα για το νομοσχέδιο Κεραμέως

25.02.2021 / 7:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
153521757_343768993540994_57317980724013918_n

Κάλεσμα στη σημερινή κινητοποίηση στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Γεωργίου, για το νομοσχέδιο Κεραμέως, απευθύνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι της Πάτρας.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Πάτρας, όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσαν την μάχη μαζί με την υπόλοιπη εκπαιδευτική κοινότητα προκειμένου να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο Κεραμέως, να αποσυρθεί η τροπολογία που περιλαμβάνει την ισοτίμηση των πτυχίων ιδιωτικών κολλεγίων με αυτά των ΑΕΙ και για να ανοίξουν οι σχολές με όλα τα μέτρα ασφάλειας. Η Κυβέρνηση αδιαφορώντας πλήρως για το τι έλεγαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι και η υπόλοιπη ακαδημαϊκή κοινότητα ψήφισε το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο, δεν απέσυρε την τροπολογία για τα πτυχία και ανακοίνωσε πως το εαρινό ακαδημαϊκό εξάμηνο θα γίνει εξ’ αποστάσεως και συνεπώς οι φοιτητές θα καλεστούν να ξαναντιμετωπίσουν τα τεράστια προβλήματα της τηλεκπαίδευσης απομακρυσμένοι για ένα ακόμα εξάμηνο από τους χώρους των σχολών τους.
Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, μέσα από τις Γενικές μας Συνελεύσεις, μέσα από τις πορείες μας, μέσα από τις παρεμβάσεις θα συνεχίσουμε αυτήν την μάχη μέχρι τέλους. Μέχρι, δηλαδή, να μην εφαρμοστεί καμία πτυχή του νόμου Κεραμέως, μπλοκάροντας οποιαδήποτε ισοτίμηση πτυχίων, απαιτώντας να ανοίξουν οι σχολές μας με ασφάλεια!
Καλούμε όλους τους φοιτητές, τους εκπαιδευτικούς και συνολικά τον λαό της Πάτρας, την Πέμπτη 25/02 στις 13:00 στην πλ. Γεωργίου στην πορεία των Φοιτητικών Συλλόγων, με όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα