Πάτρα: Μια εκδήλωση για την Βία κατά των Γυναικών από την «ΠΡΟΤΑΣΗ Κίνηση για έναν άλλον τρόπο ζωής»

06.12.2021 / 12:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-4-828x432

Μια διαφορετική δράση που έλαβε χώρα στην Πάτρα την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και απ΄την «ΠΡΟΤΑΣΗ Κίνηση για έναν άλλον τρόπο ζωής» ,που είχε σχέση με την Βία κατά των Γυναικών.Μια συνάντηση στα γραφεία της ομάδας με εκπροσώπους του Ομίλου Πατρών της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδος .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ΠΡΟΤΑΣΗ Κίνηση για έναν άλλον τρόπο ζωής»:

“Η ομάδα Επικοινωνίας και Οικονομικής Στήριξης της  «ΠΡΟΤΑΣΗ Κίνηση για έναν άλλον τρόπο ζωής» υποδέχτηκε στα γραφεία της για συνεργασία εκπροσώπους του Ομίλου Πατρών της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδος, στις 2 Δεκεμβρίου 2021. Ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τη φιλοσοφία, τους στόχους και τις δράσεις των δύο φορέων, οι οποίοι συμπλέουν στην τοπική κοινωνία. Ειδικότερα, η Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ υποστηρίζει τη δράση που διεξάγεται το τρέχον δεκαήμερο από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο ενάντια στην Βία απέναντι στις Γυναίκες. Επίσης, συζητήθηκε η προοπτική συγκεκριμένων δράσεων κοινής αποδοχής, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Μετά το τέλος της συνεργασίας, οι εκπρόσωποι του Σοροπτιμιστικού Ομίλου επισκέφτηκαν τη διαρκή έκθεση βιβλίων, πινάκων ζωγραφικής και εορταστικών χειροτεχνημάτων που λειτουργεί στην Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ.

Κατά την συνεργασία τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα