Πάτρα: “Μέγα” απάντηση στους αντιεμβολιαστές – Η συμβολική διάσταση του θέματος

16.09.2021 / 22:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 86

Το μέγα εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας συνεχίζει την λειτουργία του και αυτό είναι οριστικό, έχοντας ανακοινωθεί και επίσημα πλέον η είδηση από το υπουργείο Υγείας.

Σίγουρα η όλη εξέλιξη αποτελεί μία δικαίωση για όσους επέμεναν στο να παραμείνει ανοικτό, αλλά κυρίως είναι μία ελπίδα για την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της εμβολιαστικής διαδικασίας στην Αχαΐα.

Η ανάκαμψη του αριθμού των εμβολίων στην περιφερειακή ενότητα έχει ξεκινήσει να είναι εμφανής από τις αρχές του μήνα και πλέον ο αριθμός των ραντεβού έχει σταθεροποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από τα 800 εμβόλια και πάνω.

Το ¼ από αυτά γίνονται στο εμβολιαστικό κέντρο του ΟΛΠΑ και αυτό που θα πρέπει να τονιστεί ότι το κέντρο αυτό έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες σε περίπτωση που υπάρξει μία ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της εμβολιαστικής διαδικασίας το επόμενο διάστημα και να ενισχύσει έτσι τα νοσοκομεία, αλλά και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Όμως πέρα από όλα αυτά τα σημαντικά, η συνέχιση της λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου στο νέο λιμάνι αποτελεί και την καλύτερη απάντηση στους αντιεμβολιαστές που θεωρούν ότι ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται στην ανάγκη για τον εμβολιασμό του, αλλά και στο κάλεσμα της επιστήμης για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.  Άρα έχει και μία συμβολική διάσταση το όλο θέμα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα