Πάτρα: Μέχρι την Κυριακή ανοιχτό το υπνωτήριο του Δήμου, δείτε πως μπορείτε να πάτε

14.01.2022 / 18:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ipnotirio_astegon

Εξαιτίας των χαμηλών  θερμοκρασιών και του παγετού που υπάρχει σε όλη την Αχαΐα, η δημοτική αρχή με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι παρατείνει την λειτουργία του Υπνωτηρίου για τη φιλοξενία όλων των άστεγων συμπολιτών έως και την Κυριακή 16/01.

Η ανακοίνωση:  «Από το Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό ανακοινώνεται η παράταση της λειτουργίας του Υπνωτηρίου για τη φιλοξενία όλων των άστεγων συμπολιτών μας έως και την Κυριακή 16/01/2022, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για χαμηλές θερμοκρασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διανυκτερεύσουν σε χώρο του κτιρίου επί της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη. Η υποδοχή θα γίνεται κατά τις ώρες 7μμ έως  9μμ και η φιλοξενία των άστεγων θα είναι δυνατή έως τις 9:00 το πρωί της επόμενης. Η διαμονή στο χώρο παρέχει τη δυνατότητα για μπάνιο και σίτιση.

Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και νόμιμης διαμονής στην χώρα (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα ασύλου κλπ).

Οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης κατά της διασποράς του covid -19, όπως αυτά προβλέπονται στη δομή, σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥΥ.

Σε κάθε περίπτωση, άστεγοι πολίτες που θέλουν να ενταχθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορούν να ενημερωθούν για τις αναγκαίες διαδικασίες και έγγραφα ώστε να λαμβάνουν τις υπηρεσίες του Υπνωτηρίου και του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας συνεχόμενα.

Περισσότερες πληροφορίες. κατά τις ώρες  8:00 – 21:00, στα τηλέφωνα: 2610342995& 2614400300.

Οι Δομές Αστέγων λειτουργούν από τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΣΠΑ 2014-2020″.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Διακοπή νερού την Τρίτη 18/1 λόγω εργασιών, δείτε σε ποιες περιοχές

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα