Πάτρα: Με εξαιρετική επιτυχία οι δύο χριστουγεννιάτικες συναυλίες της Πολυφωνικής Χορωδίας (φωτό)  

29.12.2022 / 12:48
HAR_810

    Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν 21 και 23 Δεκεμβρίου, στο Θέατρο Royal, οι δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες με τον γενικό τίτλο: «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με την ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ» και με την συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στο πλαίσιο των 20 χρόνων της ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ.

   Συμμετείχαν 300 ερμηνευτές από τα τμήματα του Οργανισμού: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ, Γ.Φ.Σ. «ΕΜΜΕΛΕΙΑ», ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» αλλά και σχήματα του ΩΔΕΙΟΥ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», που παρουσίασαν μία πανδαισία Χριστουγεννιάτικης οργανικής, φωνητικής και χορωδιακής μουσικής από όλον τον κόσμο και με προσκαλεσμένες, την ΧΟΡΩΔΙΑ BEL CANTES του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και την «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΟΡΟΥ/DANCE» της Ελένης Μπαλαφούτη. Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ TV.

Χρυσοί χορηγοί των συναυλιών: ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ & FERRY CENTER- Γ. ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΕ. Χορηγοί: ΚΤΕΛ Ν.ΑΧΑΙΑΣ, ΤΙΤΑΝ, ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, PHARMA GROUP, S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜED FRIGO, Γραφείο Γ. Τουρισμού MARGELIS, Οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, ΦΑΤΝΗ, ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ άνθη φυτά.

Πάτρα: Με εξαιρετική επιτυχία οι δύο χριστουγεννιάτικες συναυλίες της Πολυφωνικής Χορωδίας (φωτό)   11
Πάτρα: Με εξαιρετική επιτυχία οι δύο χριστουγεννιάτικες συναυλίες της Πολυφωνικής Χορωδίας (φωτό)   12
Πάτρα: Με εξαιρετική επιτυχία οι δύο χριστουγεννιάτικες συναυλίες της Πολυφωνικής Χορωδίας (φωτό)   13

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα