Πάτρα: Με επιτυχία το διήμερο εκδηλώσεων των “Μαχητών” – Παρούσα και η Βίβιαν Σαμούρη

27.05.2022 / 11:30
2

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, εκπροσώπησε την Δημοτική Αρχή στο διήμερο εκδηλώσεων των «Μαχητών» και παραβρέθηκε χθες Πέμπτη 26 Μαΐου, στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο τους, στην περιοχή της Δροσιάς. Το διήμερο είχε γενικό θέμα «ΜΑΤΖΙΚ 2022 – Μαχητές, Αλληλεπίδραση, Ταύτιση, Ισότητα στην Κοινωνία» και στη διάρκεια των εκδηλώσεων, με μουσική, χορό και άλλες δράσεις, δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη των «Μαχητών» να ανοιχτούν στη γειτονιά, στην κοινωνία και να στείλουν το μήνυμα για ενδυνάμωση των σχέσεων και την καταπολέμηση της περιθωριοποίησης και των προκαταλήψεων.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος τόνισε: «Αυτές οι στιγμές, είναι ιδιαίτερες, πολύ όμορφες και συγκινητικές. Σ’ αυτό το κτίριο που έγινε μετά από μια τεράστια προσπάθεια, των «Μαχητών», με αξιοθαύμαστη συνέπεια και ζήλο, συνδυαστικά με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής και το Σταθακοπούλειο, έχουμε πλέον το σπίτι των «Μαχητών». Είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτό, ενώ καθημερινά οι άνθρωποι του Συλλόγου, προσφέρουν φροντίδα στους συμπολίτες μας, με νοητική υστέρηση.

Θέλουμε να ευχηθούμε να έχουν υγεία και δύναμη στην προσπάθεια και το έργο τους, ώστε να συνεχίσουν να συμπληρώνουν τα κενά της πολιτείας και της κεντρικής εξουσίας, που δυστυχώς, είναι απούσες σε όλα αυτά τα προβλήματα της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα