Παρασκευή, 3.02.2023, 3:18 μμ

Πάτρα: Με επιτυχία ο Αποκριάτικος χορός του Δημάρχου Πατρέων (φωτό)

04.03.2022 / 15:19
kdap_amea_pele

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Αποκριάτικος χορός του Δημάρχου Πατρέων που έγινε στα πάλαια σφαγεία και ήταν αφιερωμένος στα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» του Δήμου και ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν».

Ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, στελέχη του δόμου αλλά και παιδιά από τα ΚΔΑΠ της δημοτικής αρχής βρεθήκαν στο χορό και κατάφεραν για λίγες ώρες να ξεφύγουν.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Με μεγάλη επιτυχία, χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων, ο Αποκριάτικος χορός του Δημάρχου Πατρέων, που ήταν αφιερωμένος -όπως έχει καθιερωθεί από την Δημοτική Αρχή- στα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» του Δήμου και ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν».

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους, μίλησε για μια ακόμα φορά με θερμά λόγια για την προσφορά των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του Δήμου και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους καλή διασκέδαση, έστω κι αν οι μέρες που διανύουμε είναι γεμάτες θλίψη, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, της πανδημίας, αλλά και των άλλων προβλημάτων που ταλανίζουν το λαό της πόλης μας.

Στην αποκριάτικη γιορτή, συμμετείχαν γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και εργαζόμενοι του Κοινωνικού Οργανισμού, του Πολιτιστικού και του Καρναβαλικού Οργανισμού, που με τη συμβολή τους, δημιουργήθηκε αυτή η ζεστή, χαρούμενη βραδιά.

Επίσης, οι Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, του Πολιτιστικού και του Καρναβαλικού Οργανισμού, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, αλλά και σύλλογοι Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Όλοι μαζί, έγιναν ένα με τα παιδιά και διασκέδασαν μαζί τους, σε καρναβαλικούς ρυθμούς, αποδεικνύοντας ότι όλοι είναι ίσοι και δικαιούνται να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα