Πάτρα: “Λουκέτο” σε ιστορικό καφέ της πλ. Γεωργίου- Έκλεισε “αθόρυβα” εν μέσω πανδημίας

06.07.2021 / 7:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
3654182

Ένα από τα πιο ιστορικά καφέ στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, έκλεισε εδώ και ένα χρόνo σχεδόν, από το Πάσχα του 2020 και μετά, αθόρυβα, μέσα σε όλες αυτές τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε σε κείμενο του δημοσιογράφου Ανδρέα Βρή: «Μέσα στον καταιγισμό των εξελίξεων, ειδικά στο χώρο τα εστίασης, στη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας, δεν πέρασε απαρατήρητη και η διακοπή λειτουργίας της κεντρικής και γνωστής καφετερίας «Σουίτ Παλλάς» στο ισόγειο του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης στην Πλατεία Γεωργίου μετά από 20 χρόνια !!

Η καφετερία, στέκι για πολλούς Πατρινούς και όχι μόνο λόγω της πολυσύχναστης θέσης της , έκλεισε οριστικά λίγο μετά το Πάσχα του 2020 δηλαδή πριν ένα και πλέον χρόνο και από τότε δεν επανήλθε.

Η επιχείρηση ανήκε στη γνωστή οικογένεια Χρυσανθακόπουλου που σήμερα λειτουργεί και το καφέ Μόλος στην κεντρική προβλήτα Αγίου Νικολάου τα τελευταία επτά χρόνια.

Μετά το κλείσιμο του «Σουίτ Παλλάς» το ισόγειο χρησιμοποιείται προσωρινά από υπηρεσίες του Δήμου ( Τμήμα Προσόδων- ΤΑΠ ), ενώ στο άμεσο μέλλον θα αξιοποιηθεί ως προέκταση, από το παρακείμενο Δημοτικό Θέατρο, με το οποίο γειτνιάζει και επικοινωνεί, για να διαμορφωθεί σε χώρο υποδοχής (φουαγιέ )».

(Η φωτογραφία είναι του Ανδρέα Βρη). 

Πάτρα: Το ιστορικό καφέ της πλατείας Γεωργίου που έκλεισε «αθόρυβα»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα