Πάτρα: Κενές οι θέσεις του σπιράλ των ώρα των ψηφισμάτων – Τι γράφει ο Πέτρος Ψωμάς

02.03.2022 / 20:35
ka 77

Κενές άφησαν τις θέσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο τα μέλη του σπιράλ την ώρα των ψηφισμάτων. Ο επικεφαλής της παράταξης Πέτρος Ψωμάς το εξηγεί σε ανάρτηση του αναφέροντας τα εξής:

«Ναι, αφήσαμε τις θέσεις μας κενές στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων που σήμερα, επιτέλους, συνεδρίασε ξανά δια ζώσης.

Όχι, δεν θεωρούμε πως ο πόλεμος στην Ευρώπη είναι στοιχείο αντιπαράθεσης σε αυτό το όργανο, ούτε πως οι δημότες που μας ψήφισαν έχουν δώσει εξουσιοδότηση να συζητάμε τέτοια θέματα εκεί.

Ευτυχώς οι μάσκες έπεσαν (και) σήμερα και οι κομματικές παρατάξεις αποφάσισαν να προτάξουν αυτό το θέμα από τις ερωτήσεις προς τον δήμαρχο, διαδικασία μέσω της οποίας τίθενται στη δημοτική αρχή θέματα της πόλης.

Δυστυχώς το ανώτατο βουλευόμενο όργανο της Πάτρας μεταβάλλεται ξανά σε τοπική βουλή, συζητώντας ζητήματα για τα οποία δεν έχει αρμοδιότητα και εγκρίνοντας ψηφίσματα που είναι μόνο ευχολόγια και κενό γράμμα.

Σε 19 μήνες οι Πατρινοί ψηφίζουμε ξανά. Το #σπιράλ θα υπενθυμίζει ως τότε, συνεχώς, τις εναλλακτικές προτάσεις για την Πάτρα και το τι ή καθεμία πρεσβεύει.

Νιώθω ντροπή. Θυμώνω. Μα ξέρουμε να μετατετρέπουμε το θυμό σε δημιουργικό πείσμα. Για την Πάτρα!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα