Παρασκευή, 20.05.2022, 8:12 μμ

Πάτρα: Καυγάς μεταξύ Κλεομένη Κωστόπουλου και Ήρας Κουρή στο f.b. για το γκράφιτι του Καραγκιόζη

13.11.2020 / 20:50
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gko 11

Καυγάς έγινε στο facebook ανάμεσα στην πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρα Κουρή και τη ψυχή της Art in Progress Κλεομένη Κωστόπουλο.

Αφορμή ήταν μία ανάρτηση του δεύτερου σχετικά με το Artwalk, τα έργα που έχει αφήσει το φεστιβάλ αυτό στην Πάτρα και τη μηδαμινή ενίσχυση του Δήμου και του Πολιτιστικού Οργανισμού, σύμφωνα με τον κ, Κωστόπουλο.

Ακολούθησε η παρέμβαση της κ. Κουρή που απευθυνόμενη στον κ. Κωστόπουλου του ανέφερε ότι για το γκράφιτι του Καραγκιόζη θα πληρωθεί από τον Δήμο. Στη συνέχεια έγινε ένας μικρός χαμός. Διαβάστε τον διάλογο:

Ηρώ Κουρή: Αγαπητέ Κλεομένη, η τοιχογραφία σου στο 7ο Λυκειο με θέμα τον Καραγκιόζη παραγγελθηκε απο το Δήμο κ θα πληρωθείς από το Δήμο Πατρέων με πόσο που αγγίζει περίπου τις 8.000 ευρώ. Αυτή την τοιχογραφία την έκανες στο πλαίσιο του καλοκαιρινού φεστιβάλ Καρναβαλιού του προγράμματος Sparc. Επειδή κ στο βιντεάκι που ανέβασες προ ημερών ήσουν υποχρεωμένος λόγω της χρηματοδότησης να το αναφέρεις κ δεν το έκανες, αναγκάστηκα να σχολιάσω την σημερινή ανάρτηση σου δίνοντας τα στοιχεία που αφορούν το Δήμο Πατρέων κ που γνωρίζεις. Ως πρόεδρος του Καρναβαλικου οργανισμού κ υπεύθυνη εταίρος του Φεστιβάλ είμαι υποχρεωμένη να αποκαταστήσω την αλήθεια.

Κλεομένης Κωστόοπουλος: Κυρία Ηρα Ειρήνη Κουρή καλό είναι να προσέχετε τι γράφετε και πως μιλάτε.. Το να λέτε ανακρίβειες είναι σοβαρό, το να ρίχνετε λάσπη είναι επικίνδυνο. Το έργο που έγινε στο 7ο Γυμνάσιο το πληρώνει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα SPARC και όχι ο Δήμος Πατρέων. Το συνολικό ποσό που κόπηκε νόμιμο παραστατικό ήταν 6.200 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ τόσο για την καλλιτεχνική εργασία όσο και για τα υλικά της τοιχογραφίας. Και εκεί δεν βοήθησε καθόλου ο Δήμος. Ούτε νερό, ούτε ρεύμα δεν μερίμνησε να έχουμε, ενώ ήταν υποχρεωμένος. Σας ενημερώνω δε, πως ακόμη δεν έχουμε πληρωθεί για το έργο αυτό. Όσο για το βίντεο που λέτε, 1ον δεν το έχετε πληρώσει και 2ον δεν το είδατε μέχρι τέλους, δυστυχώς..Τέλος, θα ήθελα να μου μιλάτε στον πληθυντικό γιατί δεν γνωριζόμαστε και δεν επιθυμώ να έχω καμία σχέση με το πρόσωπό σας.

Ηρώ Κουρή: Κλεομένης Κωστόπουλος Καλησπέρα σας κ πάλι! Το ποσό που ανέφερα με την λέξη ” περιπου” περιλαμβάνει κ τον ΦΠΑ. Φυσικά κ δεν ψεύδομαι γιατί το έργο σας έγινε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Δήμος κ η σύμβαση που υπογραψατε έχει την υπογραφή του Δημάρχου. Επίσης, με γνωρίζετε γιατί πέρασα από το σχολείο την ημέρα που τελειώνετε την τοιχογραφία για να σας συγχαρώ κ είχαμε μια αναλυτική συζήτηση.

Kleomenis Kostopoulos: Ηρα Ειρήνη Κουρή και πάλι λέτε ψέματα., τι κρίμα..Το ποσό είναι 5.000 + το ΦΠΑ. Το έργο ελπίζουμε να το πληρώνει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα SPARC, που διαχειρίζεται ο Δήμος. Αν το είχε πληρώσει ο Δήμος θα υπήρχε κάποια δέσμευση ποσού μέσω του Δήμου ή οργανισμών του. Μην συνεχίζετε σας παρακαλώ να λέτε άλλα ψέματα. Όντως περάσατε από τον τοίχο την τελευταία ημέρα για να συγχαρείτε τον εαυτό σας και όχι το έργο μας. Ξαναδείτε και το post που κάνατε εκείνη την ημέρα. Παρόλα αυτά δεν θεωρώ πως σας γνωρίζω και από ότι φαίνεται δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τοξικούς ανθρώπους που ψάχνουν επιβεβαίωση ή ψήφαλάκια ..

Kleomenis Kostopouloς: Ηρα Ειρήνη Κουρή γιατί δεν λέτε τι έχει κάνει ο Δήμος για όλο αυτό το έργο όπου αναφέρομαι;

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα