Πάτρα: Κατά πόσο θα βοηθήσουν οι χειμερινές εκπτώσεις την αγορά

02.01.2021 / 8:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
maizonos-1

Από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να διεξαχθούν οι χειμερινές εκπτώσεις, υπό την προϋπόθεση πάντα, αυτό να είναι εφικτό λόγω της πανδημίας.Αν όλα κυλήσουν ομαλά, οι ημερομηνίες αυτές φαίνονται να έχουν «κλειδώσει», δεδομένου ότι οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν παραδοσιακά τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου και διαρκούν μέχρι την τελευταία εργάσιμη του Φεβρουαρίου.

Η αγορά έχει εναποθέσει σε μεγάλο βαθμό τις στην περίοδο των εκπτώσεων, δεδομένου ότι το λιανεμπόριο έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα από το lockdown και όλα τα συναφή μέτρα κατά του κορονοϊού, με τα έσοδα των εμπορικών επιχειρήσεων να έχουν υποστεί καθίζηση το τελευταίο διάστημα, ακόμη και παρά την δυνατότητα των αγορών μέσω click away που ίσχυσε για την τόνωση της χριστουγεννιάτικης αγοράς.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Κωνσταντίνο Ζαφειρόπουλο, οι χειμερινές εκπτώσεις, αν γίνουν με πιο ανοικτές συνθήκες, θα οδηγήσουν σε ένα ριμπάουντ της αγοράς. Πολλοί έμποροι πιστεύουν ότι, λόγω των απαγορευτικών συνθηκών που επικρατούσαν στις γιορτές των Χριστουγέννων, αυτή τη στιγμή έχει συσσωρευθεί ένα μεγάλο δυναμικό, που περιμένει να εκτονωθεί στις χειμερινές εκπτώσεις.

πληροφορίες εφ. Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα