Πάτρα: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Χαρά Ιωαννίδη “έφυγε” – Τo σημείωμα στο κομμωτήριο

15.05.2024 / 17:25
fa 19

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό της πατρινής Χαράς Ιωαννίδη.

Στο κομμωτήριο της στην οδό Γούναρη λίγο μετά από την Αθανασίου Διάκου, όσοι περνούν και βλέπουν το κατάστημα της κλειστό σταματάνε και αναρωτιούνται τι έχει γίνει , σε περίπτωση που δεν έχουν διαβάσει την είδηση στον ηλεκτρονικό τύπο. To έβλεπαν βλέπετε πάντοτε ανοικτό, με κόσμο, πελάτισσες και εργαζόμενες κοπέλες.

Πλησιάζουν και βλέπουν την επιγραφή που προφανώς έχει αφήσει κάποια από τις δεκάδες πελάτισσες της. «Κοριτσάκι σε αγαπούσε ο Θεός, σε ήθελε στους αγγέλους και σε πήρε κοντά του” αναφέρει το σημείωμα μεταξύ άλλων πάνω στην τζαμαρία του κομμωτηρίου της.

Η Χαρά Ιωαννίδη υπήρξε μια από τις σημαντικότερες επιχειρηματίες της Πάτρας στον χώρο της κομμωτικής και της αισθητικής και ίσως για όσους γνωρίζουν το αντικείμενο μια από τις καλύτερες κομμώτριες των τελευταίων ετών.

Μια επαγγελματίας που εκτός των άλλων δίδαξε την κομμωτική τέχνη στις νεότερες και αποτέλεσε παράδειγμα. Αφήνει πίσω της δύο ενήλικα παιδιά και τον αγαπημένο της σύζυγο.

Η είδηση έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας και τα μηνύματα αποχαιρετισμού που γράφονται στον τοίχο της είναι δεκάδες. Όσο την γνώριζαν έχουν  να πουν τα καλύτερα για αυτή και την οικογένεια της.

Διαβάστε ακόμα

Σοκ στην Πάτρα: Έσβησε από τη ζωή η πατρινή κομμώτρια Χαρά Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα