Πάτρα: Η Βίβιαν Σαμούρη εκπρόσωπος της δημοτικής Αρχής στις εκδηλώσεις του Παγκαλαβρυτινού

19.06.2023 / 14:18
IMG-199cdc49d4a21492c491f507d739146d-V

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στην γιορτή του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο Θεατράκι της Μαρίνας στην Πάτρα.

Η μουσικοχορευτική παράσταση, είχε τίτλο: «Ματιές στο παρελθόν» και εντάχθηκε στις παραδοσιακές εκδηλώσεις του Συλλόγου για το 2023.

Η Αντιδήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό της μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων για καλή επιτυχία σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου και τόνισε μεταξύ άλλων: «Η εν γένει δράση του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου είναι σε όλους μας γνωστή και αξιοσημείωτη με πολλαπλά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή. Πέραν του ότι κρατά την παράδοση ζωντανή συνεισφέροντας τα μέγιστα στο πολιτισμικό μας περιβάλλον, έχει κατορθώσει διαχρονικά με τις ποικίλες εμφανίσεις της «εκτός των τειχών», να πολλαπλασιάσει την αναγνωρισιμότητα της Αχαϊκής πρωτεύουσας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η Δημοτική Αρχή είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα σας με κάθε τρόπο και με τις δυνατότητες που έχει. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο στο Δ.Σ. και σε όλα τα μέλη του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα