Πάτρα: Η συντονιστική Ανατολικού Τομέα για τον Ρηγανόκαμπο

02.02.2021 / 11:19
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Χωρίς τίτλο

Οι Σύλλογοι και Φορείς του Ανατολικού Τομέα του Δήμου Πατρέων, σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν: Παρακολουθούμε καθημερινά όσα γράφονται και λέγονται για το Ανατολικό Πάρκο και τον καταυλισμό στον Ριγανόκαμπο.

Μετά από 20 χρόνια συνεχών αγώνων η κινητικότητα, η οποία παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες,  μας ενθαρρύνει και μας δυναμώνει  για εντονότερη διεκδίκηση.

Κάθε προσπάθεια, από όπου και αν προέρχεται, η οποία συμβάλλει θετικά στον τελικό στόχο, είναι καλοδεχούμενη και έχει την αμέριστη υποστήριξή μας.

Έφτασε η ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να προχωρήσει άμεσα στο επόμενο βήμα που είναι:

  • Η Πολιτεία να παραχωρήσει άμεσα το χώρο του πρώην σκουπιδότοπου στο Δήμο, για τη δημιουργία του Ανατολικού Πάρκου με σκοπό τη φιλοξενία υποδομών και δράσεων Πολιτισμού και Αθλητισμού, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του Πολεοδομικού Σχεδιασμού και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  • Ο Δήμος Πατρέων, κατά κύριο λόγο και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς σε συνεργασία  να συμβάλλουν στην  αξιοποίηση των προγραμμάτων μεταστέγασης του καταυλισμού αφού είναι πλέον διαθέσιμα  το νομικό πλαίσιο και όλη η χρηματοδότηση  από την Πολιτεία.
  • Το Πανεπιστήμιο Πατρών, ως ιδιοκτήτης παραχωρηθείσας σε αυτό για συγκεκριμένο σκοπό έκτασης,  να κάνει αυτά που υποχρεούται για τον καθαρισμό και την αξιοποίησή της και τέλος,
  • Η Ελληνική Αστυνομία να εντείνει τους ελέγχους και την αστυνόμευση για την εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς και υγιεινής διαβίωσης όχι μόνο των περιοίκων αλλά όλων των κατοίκων της πόλης.

Είμαστε πάντα και θα  συνεχίσουμε να είμαστε  δίπλα και σε συνεργασία με  όποιον αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και προωθεί τα αιτήματά μας, για το καλό της Πόλης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα