Πάτρα: Η δημοτική αρχή στο πλευρό των νοσοκομειακών γιατρών

28.11.2023 / 13:38
fa 28

 H Δημοτική Αρχή συμπαρίσταται στην 48ωρη απεργία (29 – 30 Νοέμβρη) των νοσοκομειακών γιατρών, που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας και στην οποία συμμετέχει η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας.

Οι κυβερνητικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται στον τομέα της Υγείας στοχεύουν στη αποδόμηση του Δημόσιου χαρακτήρα της και την πλήρη μετατροπή της σε εμπόρευμα το οποίο θα πληρώνει αδρά ο ελληνικός λαός για να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του.

Η Δημοτική Αρχή, που εξαρχής έχει καταγγείλει κι έχει σταθεί ενάντια σε αυτές τις πολιτικές εις βάρος των εργαζομένων στα Νοσοκομεία και εις βάρος των ελληνικών οικογενειών, συντάσσεται στο πλευρό των νοσοκομειακών γιατρών και στα αιτήματά τους, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση στις 29 Νοέμβρη στις 12μ. έξω από το κτήριο της 6ης ΥΠΕ, διεκδικώντας ταυτόχρονα την αναβάθμιση του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων, την επαναλειτουργία του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος, τη μετατροπή και λειτουργία, με ευθύνη του κράτους, ως δημόσια μονάδα υγείας του 409 Στρατιωτικού Νοσοκομείου. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα