Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή και σήμερα στην Αθήνα στο πλευρό των 147 εργαζομένων της Κοινοφελούς

17.03.2021 / 14:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
aspragathos

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Ασπράγκαθος, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, παραβρέθηκε σήμερα στην Αθήνα, στην εκδίκαση της υπόθεσης αίτησης προσωρινής διαταγής και ασφαλιστικών μέτρων των 147 8μηνιτών εργαζομένων της Κοινωφελούς, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους. Ο Αντιδήμαρχος, κατέθεσε τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της χθεσινής (Τρίτη 16 Μαρτίου) Οικονομικής Επιτροπής. Συγκεκριμένα χθες στην Επιτροπή, αποφασίστηκε ομόφωνα, «η Δημοτική Αρχή να παραστεί στην υπόθεση εκδίκασης, ενώ επιβεβαίωσε την αριθμ. 5/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τάχθηκε υπέρ του αιτήματος των 8μηνιτών εργαζομένων προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στον Δήμο Πατρέων για παραμονή στις θέσεις εργασίας τους, η οποία είναι καθοριστική και αναγκαία στο αυτονόητα δικαίωμά τους, για μια ζωή με εργασία, ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Συμφωνεί ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και πρέπει να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου».
Η Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό των εργαζομένων της Κοινωφελούς, όπως και των υπολοίπων, που κατά περιόδους είχαν απευθυνθεί στα Δικαστήρια, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους.
Με συνέπεια λόγων και έργων έχει τηρήσει την ίδια σταθερή στάση στήριξης όλων των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας από το 2014 μέχρι σήμερα.
Το ίδιο συνεχίζει να κάνει και τώρα. Στήριξε και σήμερα στην Αθήνα τους εργαζόμενους της κοινωφελούς. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να παλεύει μαζί για το λαό, για να έχουν όλοι οι άνεργοι σταθερή δουλειά με δικαιώματα και αξιοπρεπείς μισθούς, για την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα