Πάτρα: Η ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΝΔ Αχαϊας «ξεσπιτώθηκε» – Τα στελέχη της θεώρησαν ακριβό το ενοίκιο των 280 ευρώ

04.04.2021 / 22:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Node xalia

Δεν πίστευε στα αυτιά του ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, όπου στεγάζονταν μέχρι πρότινος τα γραφεία της ΔΕΕΠ (Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας) ΝΔ Αχαϊας, ακούγοντας το επιχείρημα που επικαλέστηκαν τα στελέχη της για να αιτιολογήσουν το ξενοίκιασμα του.

Ούτε λίγο – ούτε πολύ, τού είπαν ότι το ενοίκιο που έδιναν ήταν ακριβό και θα αναζητούσαν μια φθηνότερη λύση για να στεγαστεί η οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος. Και πόσο ήταν αυτό το… ακριβό ενοίκιο; Μιλάμε για 280 ευρώ τον μήνα, για ακίνητο 105 τ.μ. στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Κορίνθου, κοντά στη συμβολή της με την Παντανάσσης.

Φθηνότερα δεν γινόταν. Και σημειώστε ότι το αρχικό μίσθωμα ήταν μηνιαίως 400 ευρώ. Πόσο άλλο να το κατέβαζε και ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος είναι από τη Θεσσαλονίκη (όπου και διαμένει) και γνώριζε ο άνθρωπος ότι τούς νοίκιαζε το διαμέρισμα του σχεδόν τσάμπα;

«Ούτως ή άλλως, συνεδριάζουμε

τελευταία στις καφετέριες!»            

Όπως μάλιστα ο ίδιος είπε στον «K», περιγράφοντας τι συνέβη, ένα στέλεχος της ΔΕΕΠ (όχι ο Ανδρέας Μαζαράκης, όπως μάς διευκρίνισε) για να αιτιολογήσει το ξενοίκιασμα του ακινήτου είπε και το εξής εκπληκτικό: «Ούτως ή άλλως, τελευταία συνεδριάζουμε στις καφετέριες!»

Πράγματι, τουλάχιστον μια φορά, συνέβη κι αυτό. Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαϊας έφτασε στην κατάντια (γιατί περί κατάντιας πρόκειται) να συνεδριάσει σε καφετέρια, γεγονός που (υπενθυμίζεται ότι) ο «Κ» είχε αναδείξει, προκαλώντας τα ανάλογα, καθόλου κολακευτικά, σχόλια.

Σε μικρότερο χώρο

στην οδό Βότση

Στο εύλογο ερώτημα που αφορά τη νέα έδρα της, (πού στεγάζεται, δηλαδή, τώρα) πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε ένας πολύ μικρότερος χώρος, επί της οδού Βότση. Εκεί έχουν μεταφερθεί, προς το παρόν, τα γραφεία της, ωστόσο δεν έχει ξεκινήσει η λειτουργία τους.

Επομένως, έχουμε να κάνουμε και με μια…χωροταξική συρρίκνωση της ΔΕΕΠ, η οποία παραμένει ευρέως γνωστή ως ΝΟΔΕ. Αναμφίβολα, είναι κι αυτή μια συμβολική ένδειξη της παρακμιακής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια η οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα