Πάτρα: Η απάντηση της ΚΕΔΗΠ στους συλλόγους των Σοκολατοριχτών

02.03.2022 / 18:08
sokolatorixtes-ink

Με αφορμή την χθεσινή τοποθέτηση στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι
σύλλογοι των σοκολατοριχτών  και τις δηλώσεις του Π. Δημητρόπουλου ότι δεν έχουν έρθει σε επαφή με την δημοτική αρχή για να συνεννοηθούν τις δράσεις του ενόψει της καρναβαλικής περιόδου, η δημοτική αρχή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τους απάντησε.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔΗΠ αναφέρει: «Μετά από δημοσιεύματα στα οποία περιγράφεται δυσαρέσκεια απέναντι στον Δήμο Πατρέων, εκ μέρους του κ. Περικλή Δημητρόπουλου, ως εκπροσώπου των Σοκολατοριχτών, η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας ενημερώνει τα εξής:

Εκπρόσωποι των Σοκολατοριχτών παρόντος του κ. Δημητρόπουλου, συναντήθηκαν με την πρόεδρο κα Ήρα Κουρή στις 14/1/2022, ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2022, συζήτησαν τα υπάρχοντα προβλήματα και αποφάσισαν από κοινού για τις εκδηλώσεις που θα συμμετείχαν δίνοντας και ρίχνοντας σοκολάτες.

Πρώτη εκδήλωση συμμετοχής τους ήταν η παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στο Δημαρχείο. Στη συνέχεια ο Δήμος Πατρέων διέθεσε αυτοκίνητο για να πάνε στην Αθήνα και να συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλοντας το Πατρινό Καρναβάλι. Επίσης έκοψαν τη σοκολατοκαρναβαλόπιτά τους στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων και στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε δωρεάν η Δημοτική Μουσική του Πολιτιστικού Οργανισμού του (Μπάντα του Δήμου Πατρέων).

Για το τελευταίο Σαββατοκύριακο η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας έχει επισκευάσει δύο κλειστές πλατφόρμες και θα τους διαθέσει και τα αντίστοιχα τρακτέρς για τη ρίψη σοκολατών στο κέντρο της Πάτρας, όπως έχει συμφωνηθεί.

Είναι απορίας άξιον πώς κάτω από αυτές τις συνθήκες διατυπώνονται παράπονα εκ μέρους τους”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα