Πάτρα: H Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών για τις λαϊκές αγορές και τα μέτρα

16.11.2020 / 10:56
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Χωρίς τίτλο

H Αντιδημαρχία Διοίκησης  και Οικονομικών εφιστά την προσοχή τόσο τους επαγγελματίες πωλητές των λαϊκών αγορών όσο και τους καταναλωτές και τους παρακαλεί για την συνέχεια της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης  της πανδημίας covid-19σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Η Δημοτική Αρχή από την αρχή του έτους και από την πρώτη ημέρα εκδήλωσης της πανδημίας έχει λάβει σειρά μέτρων προστασίας, διότι ο χώρος των λαϊκών αγορών είναι χώρος συγκέντρωσης πληθυσμού με μεγάλη επικινδυνότητα μετάδοσης του ιού.

Καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιες τις λαϊκές αγορές και να μην κλείσουν, όπως συνέβη σε τόσες άλλες περιοχές της χώρας.

Οι προσπάθειες όλων μας πρέπει να συνεχιστούν.

Οι  Υπηρεσίες μας, που κάθε μέρα βρίσκονται στις λαϊκές αγορές, το Σάββατο 14 Νοέμβρη, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Διονύση Πλέσσα, βρέθηκαν σε όλες τις λαϊκές του Σαββάτου.

Η κατάσταση είναι ικανοποιητική  στα πλαίσια των μέτρων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Δήμου Πατρέων.

΄Εχει  μεγάλη σημασία όμως  η συνέχεια της.

Για το λόγο αυτό οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε την ίδια υπευθυνότητα μέχρι τέλους όπως μέχρι σήμερα και ακόμη περισσότερο !

Προστατεύουμε την υγεία μας. Την υγεία των πωλητών που βρίσκονται  πίσω από τους πάγκους και μας προμηθεύουν, όλο αυτό το κρίσιμο διάστημα, προϊόντα  της διατροφικής αλυσίδας σε προσιτές τιμές, αλλά και  των καταναλωτών.

Οι συνδημότες μας πρέπει να προσέρχονται με όλα τα μέτρα ασφάλειας  μάσκες-αποστάσεις στον κάθε πάγκο, να προμηθεύονται τα απαραίτητα  και   ΑΜΕΣΑ να αποχωρούν.

Ευχαριστώντας τους Συλλόγους των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές για τη συνεργασία  και την υπεύθυνη στάση τους, παρακαλούμε τους πάντες που προέρχονται στις λαϊκές αγορές για την πιστή τήρηση των μέτρων που όλοι γνωρίζουμε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα