Πάτρα- Γλυκιά ζωή: Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

16.11.2020 / 7:11
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
125374153_3472106316199128_4261972188086135314_o

Η ανακοίνωση: Ολοκληρώθηκαν  την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ,οι δράσεις που είχαν διοργανωθεί στα Πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη ,από το Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» ,με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ,της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας ,του Δήμου Πατρέων ,της ΠΟΜΑμεΑ Δυτικής Ελλάδος & Ν.ΙΝ.

Τα διοικητήρια της Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος και στις 3 περιφερειακές ενότητες , Πάτρα –Μεσολόγγι-Πύργος ,φωταγωγήθηκαν με το μπλε χρώμα ,το οποίο συμβολίζει την Παγκόσμια ημέρα Διαβήτη από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου. Η Περιφέρεια στήριξε εξ ολοκλήρου την φωταγώγηση των κτιρίων και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό .

Το Κεντρικό κτίριο της6ης Υγειονομικής Περιφέρειας  ,φωταγωγήθηκε και αυτό με το μπλε χρώμα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου ,στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας για το Διαβήτη .Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου –Ηπείρου & Ιονίων Νήσων ,στήριξε και αυτή εξολοκλήρου τη φωταγώγηση του κτιρίου.

Ο Δήμος Πατρέων ,θέλοντας να στηρίξει με τη σειρά του και αυτός το  μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας ,φωταγώγησε από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου ,το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και τις Σκάλες Αγίου Νικολάου.

Η φετινή χρονιά σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Διαβήτη (IDF),ήταν αφιερωμένη στους νοσηλευτές .οπότε δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να δώσουμε το στίγμα της Παγκόσμιας Ημέρας και στα Νοσοκομεία μας. Σε συνεργασία με τη Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος & Ν.Ι.Ν ,το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ  και το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ,με την στήριξη  και των Διοικήσεων φωταγωγήθηκαν με μηνύματα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και την Παγκόσμια Ημέρα, από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου .

Σε συνεργασία με την Φαρμακευτική Εταιρεία Novo Nordisk Hellas ,ενδύθηκε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας ,με μηνύματα ενημέρωσης ,ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Από την  Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και όλο το  μήνα Νοέμβριο θα μεταφέρει τα μηνύματα αυτά σε κάθε γωνιά της  πόλης .

Με την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας MENARINI DIAGNOSTIS ,διοργανώθηκε μία συζήτηση με την κορυφαία Life Coach κα Μάρεα Λαουτάρη, με θέμα ΒΡΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ,η οποία αναρτήθηκε την Παρασκευή 13Νοεμβρίου στη σελίδα Facebook του συλλόγου μας και στο κανάλι μας στο Youtube.

Φέτος τα πράγματα ήταν και συνεχίζουν να είναι διαφορετικά ,αλλά τίποτα δεν μας σταμάτησε στο να διοργανώσουμε για ακόμη μια φορά επιτυχημένες εκδηλώσεις.,

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κο Νεκτάριο Φαρμάκη ,τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαίας κο .Χαράλαμπο Μπονάνο ,τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας  κο Γιάννη Καρβέλη, τον Δήμαρχο Πατρέων κο Κώστα Πελετίδη ,τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος & Ν.Ι.Ν,κο Αντώνη Χαροκόπο για την υποστήριξη των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΓΝΠ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ κο Μπάκο Δημήτριο ,τον Διοικητή κο Θεοδωρόπουλο Ηλία & τον  Αναπληρωτή Διοικητή κο Δημόπουλο Παναγιώτη του ΓΝΠ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ για την άμεση θετική τους ανταπόκριση  και συμμετοχή στις δράσεις μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την  φαρμακευτική εταιρεία Novo Nordisk Hellas που για ακόμη μία χρονιά μας στήριξε ώστε να μεταφέρουμε τα μηνύματα Πρόληψης & Ευαισθητοποίησης για το Διαβήτη σε κάθε γωνιά της πόλης μας. Επίσης ευχαριστούμε και την φαρμακευτική εταιρεία MENARINI DIAGNOSTIC HELLAS για την υποστήριξη της δράσης ΒΡΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ και φυσικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστούμε στην Life Coach,Lige Strategist  κα.Μάρεα Λαουτάρη για την υπέροχη αυτή κουβέντα που είχαμε.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε και όλους τους τεχνικούς που εργάστηκαν για να διεκπεραιωθούν όλες αυτές οι δράσεις, που εν μέσω της πανδημίας που ζούμε ,ήταν εκεί για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου  ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ Πάτρας  , θα είναι παρών όπου του ζητηθεί για να γίνει σωστή ενημέρωση ,πρόληψη και ευαισθητοποίηση για το Σακχαρώδη Διαβήτη και δίπλα στα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.

‘Όλες οι δράσεις μας έχουν αναρτηθεί στη σελίδα FB του συλλόγου μας και στο κανάλι μας στο Youtube.

Facebook page :  https://www.facebook.com/zwiglikiapatras

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα