Παρασκευή, 24.09.2021, 12:36 μμ

Πάτρα: Για δυο ακόμα μέρες καλά κρατούν οι χοροί στο Νότιο Πάρκο – Συνεχίζεται το «Χορευτικό Αντάμωμα»

23.07.2021 / 12:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Για ένα ακόμη διήμερο συνεχίζεται το «Χορευτικό Αντάμωμα» στο Νότιο Πάρκο. Ηδη από χθες, οπότε και ξεκίνησε, είκοσι επτά χορευτικά σχήματα από την Πάτρα, την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο, δεκάδες χορευτές, μέλη συλλόγων, ομάδων και σχολών, ο κάθε ένας χωριστά και όλοι μαζί, αφήνουν την «σφραγίδα» τους στις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Το Νότιο Πάρκο, για τέσσερις ώρες, επί τρεις ημέρες, μετατρέπεται σε «χωνευτήρι» παραδοσιακών χορών από όλη την Ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, τον Πόντο και την Μικρά Ασία, φέρνοντας στο προσκήνιο βήματα,  φορεσιές και μουσικές που έρχονται από το χθες και οδηγούν στο… αύριο.

Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί με την πραγματοποίηση στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο του Νότιου Πάρκου Συναυλίας με το μουσικό σχήμα ΑΡΤΥΜΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/7/2021

Πανεπιστήμιο – Λάτιν, Λεύκα, Κρήνη– Κύθηρα, Χορευτικό Τμήμα Π.Ο. Δήμου Πάτρας, Ρωμανού – Κρήτη, Κατσίκης – Θεσσαλία, Λαϊκό Μουσικοχορευτικό Εργαστήρι Πάτρας – Μακεδονία, Αμπελόκηποι – Βόρειο Αιγαίο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/7/2021

Δαφνούλα – Κεφαλονιά, Σκιαδά – Αιγαίο, Μεσολόγγι – Μεσολογγίτικα, Αλισός – Ποντιακά, Μέγαρα – Μέγαρα Λιμνωχώρι – Έβρο, Μωραϊτες – Πελοπόννησο, Παμμικρασιατικός – Μικρά Ασία, Φάρος Ποντίων – Ποντιακά

Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες και στις θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα