Παρασκευή, 30.09.2022, 6:14 μμ

Πάτρα: Ετοιμάζονται τα μαγαζιά για το άνοιγμα – Πώς θα δουλέψει η αγορά

14.01.2021 / 21:15
emporio-click-in-shop-syllogos

Ετοιμάζονται οι καταστηματάρχες της Πάτρας για να ανοίξουν τα μαγαζιά τους και το λιανικό εμπόριο να πάρει και πάλι ζωή, εν μέσω πανδημίας, έχοντας φτάσει πλέον στο… αμήν με το lockdown που τους άφησε στο off για ένα μεγάλο διάστημα.

Όλα δείχνουν ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Το μόνο που μένει είναι το πράσινο φως από την επιτροπή και η επίσημη εξαγγελία της κυβέρνησης. Το άνοιγμα των καταστημάτων, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται θα γίνει με τη μέθοδο του click away.

Με μία ουσιώδης διαφορά σε σύγκριση με τα όσα ίσχυαν την εορταστική περίοδο. Για τα εμπορικά καταστήματα ρουχισμού και υποδημάτων θα ισχύσει το click in και τα προκαθαρισμένα ραντεβού με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Τι σημαίνει αυτό; Μπαίνουν στο παιχνίδι και τα καταστήματα αυτά που αδικήθηκαν την εορταστική περίοδο, αφού δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να δοκιμάσει αυτό που θα αγοράσει.

“Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που ανοίγουμε, αλλά τουλάχιστον είναι μία αρχή” τονίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Ζαφειρόπουλος.

“Τουλάχιστον μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε στις εκπτώσεις αφού αν δεν γινόταν αυτό θα σήμαινε πλήρη οικονομική καταστροφή που δεν θα είχε γυρισμό”.

Να σημειωθεί ότι οι εμπόροι ετοίμαζαν αντιδράσεις και δυναμικές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν άνοιγαν τα καταστήματα στις 18 Ιανουαρίου. Και είναι αποφασισμένοι να τις προχωρήσουν αν δεν ανοίξουν…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα