Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο το Σάββατο

11.03.2021 / 8:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
aimodosia1

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Γ.Ν. Παίδων «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» Πατρών και το Κέντρο Αίματος του Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» πρόκειται να οργανώσουν για δεύτερη φορά Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο 13 Μαρτίου στην κεντρική αίθουσα του Επιμελητηρίου από τις 9:30 ως τις 13:30.

Μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων θα χαρίσουν ζωή προσφέροντας αίμα για την κάλυψη αναγκών που έχουν προκύψει εν μέσω της πανδημίας.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς καλούν όσους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας επιθυμούν, να συνδράμουν στην αιμοδοτική διαδικασία, στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης του Κέντρου Αίματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση νοσηλευόμενων ασθενών και χρονίων πασχόντων.

Μετά την αιμοδοσία, οι εθελοντές αιμοδότες θα μπορούν να υποβληθούν σε rapid test στον παράπλευρο χώρο του Επιμελητηρίου, που διενεργούνται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για το ευρύ κοινό, κατά προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα