Πάτρα: Έργο πνοής στα δημοτικά γήπεδα και για το τοπικό ποδόσφαιρο – Τι είπε ο Πετρόπουλος στον Max Fm

19.04.2023 / 22:01
fa 57

Για το έργο των 2 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά τα δημοτικά γήπεδο και το οποίο κινδύνεψε να χαθεί μίλησε στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το έργο ήταν από αυτά που πράγματι κινδύνεψαν να χαθούν όχι όμως λόγω της δημοτικής αρχής, αλλά εξαιτίας της διαδικασίας και της νομικής  αντιδικίας που είχαν οι δυο υποψήφιοι ανάδοχοι που βγήκαν από τον διαγωνισμό.

Το έργο όπως τόνισε ο κ. Πετρόπουλος είναι σημαντικό αφού περιλαμβάνει την αλλαγή του φωτισμού σε όλα τα δημοτικά γήπεδο, αλλά και κάποιες εργασίες βελτίωσης στους περιβάλλοντες χώρους του.

Περιλαμβάνει επίσης την εγκατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ψαθοπύργου, την μερική ανακαίνιση στο κλειστό γήπεδο των Ροιτίκων και μέσα από αυτό θα σωθεί και το γήπεδο του Πετρωτού που θα ξαναλειτουργήσει μετά από τη ζημιά που του είχε γίνει.

Παράλληλα ένα ακόμα έργο προχωράει και είναι στην τελική ευθεία, προϋπολογισμού της τάξεως των 600.000 ευρώ, καθώς αφορά την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα των Ζαρουχλείκων, του Ρίου και των Βραχνείκων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα