Πάτρα: Έρχεται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη πλατεία Γεωργίου – Και φέτος αναμένεται να είναι εντυπωσιακό – Φώτο

01.12.2021 / 10:46
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
262671966_424783492434894_1998929359206492389_n-ink

Ξεκίνησε το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Γεωργίου από τα συνεργεία του Δήμου καθώς το πρωί υπάλληλοι του, έστησαν την βάση στην οποία θα τοποθετηθεί το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που και φέτος θα κοσμεί την κεντρική πλατεία.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα πλησιάζει και ήδη στον δήμο βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών για να φορέσει και πάλι η πόλη με τα γιορτινά της, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο πιο χαρούμενο από αυτόν της σκληρής καθημερινότητας.

Ένα γιορτινό χρώμα που όλοι μας έχουμε ανάγκη στις δύσκολες εποχές που ζούμε, με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω με την πανδημία και τον κορωνοϊό. Κέντρο βάρους του εορταστικού διακόσμου που θα στηθεί στην Πάτρα θα είναι και αυτή τη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου.

Η αγαπημένη σε όλους τους πατρινούς Χριστουγεννιάτικη φάτνη, με τις υπέροχες φιγούρες και την τόσο ρεαλιστική απεικόνιση της Θείας Γέννησης, θα είναι το σημείο αναφοράς του Χριστουγεννιάτικου χωριού.

Όλο το ρεπορτάζ για την φετινή προετοιμασία του Δήμου για τις γιορτές θα το διαβάσετε εδώ: Απομένουν οι τελευταίες “πινελιές”: Τι ετοιμάζει ο Δήμος για το κέντρο και τις γειτονιές – Θα “μυρίσει” Χριστούγεννα

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα